Last news in Fakti

19 Декември, 2019 13:21 2 969 4

Компания за мебели с нова концепция у нас

  • ikea-
  • delta planet mall-
  • варна-
  • мол-
  • търговски център-
  • мебели-
  • магазин

Магазинът ще се намира в Delta Planet Mall във Варна

Компания за мебели с нова концепция у нас - 1

Голямата шведска компания за мебели IKEA вече е с нова концепция на българския пазар. Тя отвори своя първи магазин в търговски център – Delta Planet Mall във Варна. Разгънатата застроена площ на обекта е 8000 кв.м. От тях 5400 кв.м е магазинната част. Очаква се магазинът да заработи през втората половина на 2020 г. Целта на новата концепция е компанията да е максимално близо до своите клиенти.

„Това е признание за търговския център и чудесна възможност както за бизнеса, така и за посетителите, на които ще подарим едно напълно ново преживяване“, каза Зорана Ждрале Бурлич, изпълнителен директор на Delta Real Estate. „Проектът е отлична и устойчива инвестиция, имайки предвид огромния брой посетители на мебелната верига в България. Тъй като това е нов формат на IKEA за България, със сигурност ще допринесе за превръщането на мола в по-атрактивно място за пазаруване,” каза Петър Дудоленски, част от AP Investments.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема що...

    13 0 Отговор
    Дървени рафтове, етажерки , масички , все едно произведени в дърводелска работилница , а цените като за луксозни мебели...!

    Коментиран от #2

  • 2 БгТурист

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Нема що...":

    Никой не те кара да пазаруваш там !
    Всичко е доброволно .
    Което за теб не е ОК , може да е добро за други .
  • 3 Див селянин

    2 0 Отговор
    На икея мебелите са по-смотани от тези на виденов само че ги продават на десеторна цена на леваците от софия.

    Коментиран от #4

  • 4 Веднага ти пояснявам

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Див селянин":

    Аз съм от София и мога да ти кажа че преди да дойдат селяните София беше празна. Почти всички които пазаруват в икеа а и не само там ,са селяни които си обзавеждат апартаментите..които са си купили с парите от нивите им. Изобщо с две думи..селяните движат икономиката в София в момента. Без тях нищо не би се продало. Софиянци си имаме всичко. Нали сме си цял живот от тука 😊