15 Октомври, 2013 00:07 5 674 0

Представата на поляците за уютен дом

  • дизайн-
  • интериор-
  • полша

Най-новото в света на мебелите и осветлението вплетоха едно в друго интериорните дизайнери от полското архитектурно студио Republika Architektury. Жилището, което се намира в Nowe Powiśle, съчетава най-простото и най-сложното в областта на обзавеждането.

Жилището е с разгъната застроена площ от 180 кв.м и се намира на горен етаж в жилищна сграда, което позволява на собственика да се наслади на чудесна панорамна гледка – от едната страна на река Висла, а от другата на Стария град.

Целта на дизайнерите е била да създадат дом с традиционна топла атмосфера. За целта задачата е била да се използват изчистени форми от модерни материали като дърво, мрамор и кожа. За максимална осветеност е заложено на френските прозорци, а дъбовият паркет придава допълнителен уют. Заложено е на меката цветова гама. Стените са решени в светъл тон, предимно бяло и на малко места в синьо, за да се придаде още по-голям уют на помещенията. Дневната хора и кухнята са в едно помещение, което не на всички се нрави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА