Last news in Fakti

11 Юли, 2014 10:16 1 235 2

Кирил Рашков в болница със съмнения за инфаркт

  • кирил рашков-
  • цар киро-
  • болница

Веднага след ареста му снощи той е бил закаран в спешното отделение

Кирил Рашков, известен като Цар Киро, е прекарал нощта в болница, под лекарско наблюдение, със съмнения за инфаркт, съобщи Галина Андреева, говорител на Окръжна прокуратура.

Веднага след ареста му снощи той е бил закаран в спешното отделение на Университетска болница в град Пловдив.

Факти.бг припомня, че вчера той бе задържан в хотела си в град Пловдив заради подозрения за съпричастност към държане и разпространение на наркотици. Маскирани обискираха сградата и колата му, след което арестуваха Рашков.

На специална пресконференция вчера вечерта, от Прокуратурата съобщиха, че във вторник, за държане и разпространение на 2,7 кг амфетамини,  за 72 часа, са били задържани трима души.

У тях са били открити още и консумативи за производство на синтетичната дрога, оръжия и боеприпаси. От прокуратурата казаха, че задържаните не са роднини на Кирил Рашков, но не уточниха каква точно е връзката им с ромския бос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Бакърджиев

    1 0 Отговор
    Като видят дебелия веднага се разболяват. От болницата направо в затвора за 30 години. Прави луди цяла Бългория. На кого мислите подражават малките циганета? Франция защо ги екстрадира? Защото никога не са имали такава напаст. ЕС трябва да приеме закони спрямо циганите! Стига са говорили за ИНТЕГРАЦИЯ. Такава за цигани не може да съществува.
  • 2 любител

    0 0 Отговор
    Няма такава глупост, в предната статия преди няколко дни пишеше с колко млн лв. са ощетили държавата като не са плащали данъци и след това им намалиха присъдите по неясна причина!?!
    Явно със задържания няма да стане, директно в затвора...