Last news in Fakti

24 Декември, 2014 11:37 2 504 2

Психолог: Поведението на Сертов е неадекватно

  • петко сертов-
  • тодор тодоров-
  • неадекватно-
  • поведението

Ако няма лични проблеми, значи се питам защо е бил шеф на ДАНС, каза Тодор Тодоров

Психолог: Поведението на Сертов е неадекватно - 1
Снимка: Нова телевизия

"Поведението на Петко Сертов е неадекватно”, каза в Нова телевизия криминалният психолог Тодор Тодоров.

„Ако причината за изчезването му не са лични проблеми се питам защо той е бил шеф на ДАНС. Да не се окаже, че е отишъл на поклонение в Атон и да се върне скоро”, допълни той.

„Причините Сертов да не иска да се яви в полицейско управление и да представи личната си карта може да са много. Откъде знаем, че той не е казал на семейството си къде отива? Ако той не го е направил, поведението му наистина става странно. Не го познавам лично, но това, което се случва, не може да е добре. Особено след като е бил шеф на контраразузнаването. Може да се е изплашил, или да се е „оцапал до ушите”. Може да има лични проблеми”, коментира психологът.

„Ако има заплаха за сигурността му, защо не е потърсил защита от българските служби? Това е сериозна обида за тях. Според него всеки компютър помни историята на влизанията и можело да се проследи какво е чел и правил”, категоричен бе Тодоров.

„Ако всичко това е свързано с последвалите ДАНС ангажименти и ако има нещо общо със спирането на „Южен поток”, значи той се е забъркал в нещо и трябва да носи последици”, каза Тодоров.

„Това, че е изглеждал спокоен, не е сигурно, защото това може видимо да е така, а отвътре да му ври и кипи, продължи той. След като е засечен там, гръцката полиция едва ли ще поднася невярна информация”, каза още той.

„Господин Сертов е напуснал хотела на 21-ви декември. Той се е регистрирал за два дни, но само може да се гадае дали е получил информация, че вече е локализиран и е напуснал по-рано. Вероятно той е знаел, че се издирва, защото е ползвал компютъра в хотела. Разговарял е с хората на английски и е вечерял сам в таверна”, каза кореспондентът на телевизията в Гърция. Той категорично не е пристигнал в хотела с автомобила, с който е тръгнал от България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спартак

    1 0 Отговор
    бла бла бла... не е отишъл в полицията за защита, защото той от там идва бе Тодоре. По-наясно е от теб, че ако се кандидатира за защита, ще трябва да пе е е ее. И няма нищо анонимно. Ще го светнат дори по-бързо, ето затова не ви се е обадил. А вие не се обиждайте, толко си можете..
  • 2 onq s konq

    1 0 Отговор
    Симпатична ми е "Нова" и недоумявам эащо кани подобни шушлеци эа медийни иэяви.Има и друго-по-важно:Ако тоя "психолог" е на държавна служба,откъде накъде аэ със данъците си съм длъжен да осигурявам съответната му эаплата?!Мисля че е иэлишно да коментирам глупостите му,които са дори под нивото на тия на Михнева,но продължавам все още да се очудвам на това как хлебарки се опитват да коментират дебелите игри на хора,эа което нямат данни и няма как да имат!