Last news in Fakti

23 Септември, 2011 20:04 9 417 0

Убиецът от Ябланица обграден от полиция

  • мвр-
  • ябланица-
  • тройно убийство

Полицията вече е обградила района, в който се укрива 73-годишния убиец от Ябланица Гаврил Петков и залавянето му е въпрос на часове, предаде Нова телевизия. Петков е в неизвестност, след като уби роднините си, взриви семейната къща и отвлече таксиметров шофьор в Севлиево.

Мъжът е допуснал две груби грешки, с които издаде последното си местоположение. Полицията откри негови следи в запустяла къща в севлиевското село Стоките.

Тройният убиец е прекарал нощта в къща. Той е разбил входната врата, взел е завивки и възглавница и е избягал обратно в гората.

В къщата, където е пренощувал Гаврил Петков, откриваме обелки от лук и бутилка с прясна вода. Гардеробът е разбит. Йордан Недялков и семейството му живеят в съседната къща.

Съседите още не могат да повярват, че на няколко метра от двора им е нощувал опасен и въоръжен убиец.
В къщата полицаите откриха мирисови следи и стъпки, които ги отведоха до близката река. Претърсването продължи в планината над селото с полицейски кучета. Тук издирваният е допуснал друга грешка, като е оставил одеялата и възглавницата си. Местните хора разказаха, че Гаврил Петков познава добре районът, тъй като и преди са го виждали да обикаля в околните села.

В издирването на тройния убиец участват и барети. Според МВР той е въоръжен и много опасен, а реакциите му са непредвидими.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА