Last news in Fakti

14 Октомври, 2015 18:34 1 223 3

Шофьорът от катастрофата при Лесидрен под домашен арест

  • шофьорът-
  • катастрофата-
  • лесидрен-
  • домашен арест

Той причини смъртта на две 16-годишни деца

Окръжният съд в Ловеч освободи от ареста и наложи мярка "домашен арест" на шофьора, причинил смъртта на две 16-годишни деца при пътния инцидент на 11 август край ловешкото село Лесидрен, съобщи БНР.

Тогава, след нерегламентирана автомобилна гонка, 28-годишният Филип Михайлов прегази с автомобила си няколко деца. 16-годишната Велислава Цанкова загина на място, връстникът ѝ Марино Цветанов почина по-късно в болница в София, а 15-годишната Петя Божкова беше настанена за лечение с тежки наранявания.

Съдът промени мярката на Михайлов заради изтичане на зоконовия двумесечен срок, в който той може да бъде задържан в ареста, доката тече съдебното производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лерой

    0 0 Отговор
    Най добре направо да го изпратят на карибските острови за да се разтовари от стреса който е получил този боклук! Такива като него трябва да лежат по 25 години в затвора!Защо са го пуснали?
  • 2 Чойс

    1 0 Отговор
    Аз ако съм родител не дай си Боже на някое от убитите деца барна ли го ще го разфасовам на луканки! И ще го режа бавно да пищи!

  • 3 автомобилист

    0 0 Отговор
    Хора събудете се ,вижте какво се случва последно време ,изтребваме се по пътищата ,загиват дори деца.и никой нищо не прави.Съдилищата работят за престъпниците,няма нито един убиец вкаран в затвора а децата ни гният по гробищата.Нема такава държава.На запад ако блъснеш дори и куче ще те вкарат на топло,да не говорим за блъснати хора . Може би е време сами да раздаваме правосъдие след като държавата не я интересува за народа .