23 Август, 2016 03:00 12 203 6

Имала ли е Анита Мейзер съучастник?

  • анита мейзер-
  • съучастник

Няма официални данни варненката Анита Мейзер да е имала съучастник за убийството на 12 години по-младия си съпруг Николай Димов. 

„Не ми е известно наблюдаващ прокурор по делото или разследващ да са давали официални изявления по този повод, различни от информацията на говорителя. Всичко останало е за сметка на професионалната съвест на пишещите тези съобщения“. Това коментира за Moreto.net зам.-окръжният прокурор на Варна Радослав Лазаров по повод публикации, в които се твърди, че Анита Мейзър е имала съучастник при извършването на престъплението в дома й на 14 август. Прокурор Лазаров коментира също, че това са поредните глупости по темата, разпространявани в медиите и даде за пример лъжливите твърдения, че миската е правила опит да се беси в ареста. 

Според информация на „24 часа“ Кирил Вълчев-Скалата е имал своята роля в прикриването на убийството на културиста Николай Димов. В изданието се посочва, че часове след убийството полицията е разбрала, че Вълчев е първият човек, който научил за фаталния инцидент, а след като е разпитан веднага е заминал със семейството си на почивка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хуьо

    1 0 Отговор
    Хайде спрете да ни занимавате с тая гадна,грозна и противна твар.
    Не прочетох текста на новината, но си мисля,че само тъпите журналисти ги интересува,какво се случва с тая помивка.Тя е мъжеубийца и трябва да изгние в затвора.Някой яко плаща на смотаните,продажни като к**ви журналисти да пишат новини постоянно за тая.От това,което четох последните няколко дни,става ясно,че връзването с тези свински опашки е нещо нормално,както и грубия секс и смърт по-време на него,всякаш е част от бита ни и се опитват да ни втълпяяват,че е случайно и се случва,все едно убийството на човек е нормално нещо....аман от журналя и продажни адвокати и съдии....Да слиза Господ и да си субира вересиите...време е....иначе и нас ще ни избият и изтрепят разни п...руги,като Ставийски и тн. гадняри и наглеци пълни с пари...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 моончо

    1 0 Отговор
    Недей така бе човек ! Все пак е миска , а има и титла мисирка на БГ
  • 4 все тая

    0 0 Отговор
    Абсолютно безсмислена статия!!!!!!!!!!!
  • 5 якия

    1 0 Отговор
    Абе спрете да ни занимавате със тази.Какво ни интересува тази циганка.
  • 6 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    тази мърша уби хубавото момче