Last news in Fakti

5 Ноември, 2016 00:00 1 467 1

Хванаха ученик с наркотици в столична гимназия

  • ученик-
  • наркотици-
  • столична-
  • гимназия
Хванаха ученик с наркотици в столична гимназия - 1

Ученик бе задържан с наркотици в двора на столична гимназия, съобщиха от МВР.

В хода на полицейска операция по противодействие на наркоразпространението, в двора на столична гимназия служители от Четвърто РУ извършили проверка на младеж със съмнително поведение - ученик в същата гимназия, у когото намерили пликче, съдържащо тревиста маса. Последвали процесуално-следствени действия на адреса на момчето, откъдето е иззет буркан, съдържащ пликчета с тревиста маса и таблетки, и електронна везна. 

Резултатът от назначената експертна справка показал, че иззетата тревиста маса е марихуана с тегло около 38 г, а за другите вещества е назначена допълнителна експертиза.

Младежът бил задържан с полицейска мярка до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство. 

Събраните материали са докладвани в Софийската районна прокуратура. Ученикът е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка" .


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Ганъо

    0 0 Отговор
    Сеа що не коментирате.ако беше циганин щяхте да са спукате от коментари.туй сте българите