Last news in Fakti

23 Декември, 2016 09:46 6 917 3

Зълвата на Анита Мейзер: Тя има много самоличности

  • анита мейзер-
  • присъда-
  • дело

Лекарите, които изготвили експертизата, си дали отвод заради противоречия

Зълвата на Анита Мейзер: Тя има много самоличности - 1

"Искам справедлива присъда, искам цялата истина. Не вярвам на тази жена. Тя има много самоличности. Животът й е изпълнен с много лъжи", заяви общинският съветник Милена Димова, която е сестра на убития от Мейзер Николай Димов.

Иван Томов, адвокат на близките на жертвата разказа, че лекарите, назначени да изготвят тройната съдебна медицинска експертиза, са си дали отвод. Посоченият мотив бил, че между тях е възникнало противоречие в тълкуването на травмите на Николай Димов и това може да разколебае разследването.

"Няма никакви доказателства в делото за умишлено извършено убийство", контрира адвокатът на Анита Мейзер, като заяви, че ще обжалва присъдата.

Бизнесдамата получи три години затвор. Тя ще изтърпи наказанието в затворническо общежитие от открит тип. Скандалната миска се призна за виновна за смъртта на съпруга си. Затова делото се гледа по съкратената процедура и наказанието й беше намалено с една трета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    7 0 Отговор
    Питам аз ??? Ако го вкарам насилствено на правосъдието от зад и си призная колко ще ми е присъдата
  • 2 гост

    5 0 Отговор
    И кво се оказа?!?!?Че не била Анита ами Айше!
  • 3 ОБЕКТИВЕН

    3 0 Отговор
    От вчера се наслушахме на новини от българския съд. Всичките тях ги обединява само едно. В съобщението се казва, "След споразумение с прокуратурата". И след това всички са осъдени, но присъдите са едни такива смешни и както казаха за една от тях "четири пъти по къса присъда от полагащата се за такова деяние". Дали освен бакиите в българските съдилища не е време някой да разрови бакиите и в прокуратурата. Дали г-н Цацаров не е време да пооправи малко и собствената си къщичка. Защото няма нормално осъден. Всички като видят дебелия тръгват на споразумение с прокуратурата. Убили човек - 3 години защото има споразумение. А адвоката нагъл и ще обжалва. Защо ? Нали се е признала за виновна. Гилдията на прокурорите е сред най-корумпираните сочат социологическите проучвания. Защото прокурора действително може да напише и знае как да напише такива неща, че едно умишлено убийство да се представи като такова по невнимание и имайки предвид чистото съдебно минало виновния да се размине с условна присъда. А искам само да попитам има ли кой да направи проверка на имотното състояние на прокурорите. Защото всички /или почти всички, защото със сигурност има и честни прокурори/ живеят в палати и разполагат с имоти, коли и др. , които трудно биха се купили с една заплата пък била тя и прокурорска.