Last news in Fakti

16 Март, 2017 13:13 2 088 0

Задържаха рецидивист за убийството на млада жена

  • убийство-
  • млада жена-
  • село руйно

По искане на Окръжната прокуратура в Силистра съдът задържа под стража мъж, обвинен за умишленото убийство на млада жена, съобщиха от Апелативна прокуратура Варна.

32-годишният М.А. от Дулово е привлечен като обвиняем за умишленото убийство на млада жена.

На 6 март 2017 г. около 12,15 часа кантонер на жп прелез в местността Келявица в землището на село Руйно намерил мъртвото тяло на момиче на видима възраст около 20 – 22 години, захвърлено в дере в района. При първоначалния оглед е установено, че има следи от насилствена смърт по тялото.

Жертвата на тежкото криминално престъпление била облечена в кожено яке и дънки, без обувки. В дрехите й не са открити документи за самоличност. След предприетите процесуално-следствени действия под ръководството на Окръжната прокуратура в Силистра е установена самоличността на убитата.

Обвиненият за тежкото умишлено престъпление мъж е осъждан.

Определението на Силистренския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА