Last news in Fakti

9 Април, 2017 13:20 14 732 4

Съдът не пожали Иван Митов-Слънцето

  • иван митов-
  • слънцето-
  • наркотици-
  • съд-
  • дрога

Слънцето в считан за лидер за престъпна група, разпространяваща наркотици

Соченият за ръководител на организирана престъпна група Иван Митов-Слънцето направи пореден неуспешен опит да се измъкне от ареста, пише бургаското издание "Флагман". Подземният бос вече е над седем месеца с мярка „задържане под стража“.

Любопитното е, че в ареста продължава да е цялата му група, в която влизат Марио Говедарев, Методи Зайков, Божидар Станулов, Петър Димитров, Димитър Тодев и Стойко Стоев. Те бяха арестувани през август миналата година. Всички те са обвиняеми като участници в организирана престъпна група за разпространение на дрога в Слънчев бряг и Банско.

Лидерът Иван Митов е поискал по-лека мярка за неотклонение отново миналата седмица в Специализирания наказателен съд, показа справка на „Флагман“. Съдът обаче е потвърдил задържането под стража.

Слънцето обжалва решението пред Апелативния специализиран наказателен съд, а делото бе на 6 април – четвъртък. Въззивната инстанция обаче потвърди окончателно мярката за неотклонение и Митов отново бе оставен зад решетките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нагазигонадувара

    23 1 Отговор
    Трепане
  • 2 КРАВАТА

    12 1 Отговор
    БРАТОЧКИ НЯКОЙ ДА ЗНАИ. ТАЗ ГОДИНА НЯКОЙ ШЪ СЪБИРА ЛИ ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ В СЪНИТО?
  • 3 Константин-Ром

    7 0 Отговор
    Господа прокурори и съдии,все повече наркотрафиканти разпространители ,рекетьори,измамници,силови структори и прочие,арестувайте,задържайте и осъдете с най голямата тежест на закона.Не позволявайте народа да бъде тормозен от някакви хора с пари и чадър от власт имащите.Но също така трябва да имате смелоста да арестувате и докажете хора който са във власта,за които се знае че са лидери в сянка,на престъпни структори в страната.
  • 4 Корупция

    7 2 Отговор
    Има бе, как да няма. Отчета е на районния инспектор Митко Георгиев-Дългия, като трябва да стигнат до шефа на Криминална - Денислав. Естествено по средата е солташака на Киров -Сашо Цветков. Целия център се рекетира. Плащат си хора от сергий, боксовите круши всички са на дългия, който вечер е лична охрана на популярна личност и ходи с него и в кенефа. Баровете с проститутки се навестяват постоянно и им се напомня, че са силни защото полиция ги пази, миналата година пред „Макдоналдс” на една от масите в продължение на 2 месеца се продаваха наркотици, все едно продават хляб.Добре, че на хората им писна и сигнализираха командировани полицаи (които не са в игрите) да отидат да ги задържат, че иначе при тях опашката беше по голяма от на касата на „Макдоналдс” Само криминална не искаха да ги видят. Потулиха и всичко с наркотиците в патрулката и в районното. Върху проверките беше опънат мощния чадър на ГС.
    До кога полицаите в държавата ни ще са най-големите мафиоти?
    Как си купуват апартаменти, къщи и джипове с 1000 лв заплата? Къде е вътрешна сигурност?