Last news in Fakti

14 Април, 2017 11:38 1 869 3

Полицаи и таксиджии издирват шофьора, премазал пешеходката

  • блъсната-
  • пешеходка-
  • пловдив

Все още убиецът на 57-годишната жена, която снощи загина на пешеходна пътека на бул. „6 септември”, не е открит, пише Trafficnews.

Полицията е мобилизирала половината си състав от Второ районно управление, който работи по тежкия случай. Призовават се и собствениците на камери в обекта да занесат записи в управлението, за да улеснят работата на полицаите, които в момента гледат записи от различни обекти.

В същото време повече от 150 таксиметрови коли тръгнаха да търсят колата, с която неизвестен засега прегази пешеходката и я уби намясто. Таксиджиите наблюдават за тъмен автомобил с ударена лява страна, на която липсва огледалото.

Вероятно са пострадали и стъклото, и калникът. Разгневени шофьори на няколко от таксиметровите фирми в Пловдив са се отзовали на призив да помогнат да се открие човекът, който не само прегази жена, и то на пешеходна пътека, но не й оказа помощ, а избяга от местопроизшествието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владислав Димитров

    15 1 Отговор
    Ще го намерят, няма на къде да бяга ! К....ленце мръсно, жената на работа отивала, а той решил да се прави на Шумахер. ЛИНЧ !
  • 2 Гост

    3 1 Отговор
    Дано да го намерят ама ако е скрил колата в някой гараж , много трудно ще стане да го открият. Надявам се да има справедливост
  • 3 Тушибиян

    1 8 Отговор
    Аз сега ше бръкна в контакта да ма фане тока а после издирваите кои от нек е пуснал тока че ме е утрепал