Last news in Fakti

2 Юни, 2017 12:14 2 069 7

Митхат Табаков отива на съд и за данъчни измами

  • митхат табаков-
  • данъчни измами-
  • нап
Митхат Табаков отива на съд и за данъчни измами - 1
Митхат Табаков

Внесоха обвинителен акт срещу Митхат Табаков за две престъпления срещу данъчната система.

Първото обвинение е за това, че на 8 февруари 2006 г. в Силистра, Териториална дирекция (ТД) на НАП – Варна, офис – Силистра, Табаков е избегнал плащането на данъчни задължения в особено големи размери – данък общ доход за 2005 г., в размер на 58 292.96 лв., дължим за получен облагаем доход в размер на 255 243.17 лв.

Табаков е обвинен и за това, че в периода 15 март 2007 г. – 3 май 2010 г. в Силистра, ТД на НАП – Варна, офис – Силистра избегнал установяването и плащането на данъчни задължения в особено големи размери – данък общ доход за периода от 2006 г. до 2009 г., включително.

Общият размер на сумата възлиза на 247 350.26 лв., дължими като получен облагаем доход в размер на 1 243 987 лв.. До престъплението се е стигнало след като Табаков е скрил данни в подадена от него годишна данъчна декларация за 2006 г. и не е подавал декларации за периода 2007 г. – 2009 г.

Предстои Окръжен съд-Силистра да насрочи заседание по делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    5 5 Отговор
    Всички крадат ама само ДПСари ги ловят..Герб и Патриотите са светци..

    Коментиран от #2

  • 2 Потресен

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Ами то си има зависимост, която партия не поднася венец на паметника на Христо Ботев само нея я ловят законите на БЪЛГАРИЯ.
    Скоро се очаква и симпатизантите им да ги последват в злата участ на прилагане на закон БЪЛГАРСКИ от БЪЛГАРСКИ граждани притежаващи само един паспорт.
    Ама че си рядко срещан..........

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Хасан

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Потресен":

    Викаш Бьлгария на бьлгарите???то и сьрбите викаха така навремето ама..
  • 4 ТАЙФУР ГЕНДЖЕБАЙ

    2 0 Отговор
    ДПС ДРУГО НЕ УМЕЕ. Някой знае ли за нещо полезно свършено от ДПС ??? Те и другите крадат , но основно за далавери шашми и обръчи се гордее само ДПС . А горите изчезват все по бързо , уж санитарен сеч ,ама остана само една десета от гората. Жалка картинка,а ги садихме ние. Моето поколение , на ученически бригади.

    Коментиран от #6

  • 5 КАКВИ ВРЕМЕНА

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Потресен":

    В австрия още издирвали отвличащите кораба радецки. Не знам защо ? Сега вече е друго , не се толерират тези дейности .
  • 6 Хасан

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ТАЙФУР ГЕНДЖЕБАЙ":

    Всички крадат и ние всеки път преизбираме същите крадци..като дежавю..Ние сме последното поколение което децата ще погребат бащите си в родната зема..следващото ще бъде погребано в гробищата на Холандия,Англия,Германия,Турция,Америка..

    Коментиран от #7

  • 7 ТAYFUR GENCEBAY

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хасан":

    Аз съм напуснал 1977 г. Не обичам доносници , комунисти и продажници. Ако бях останал в кърджалийско, белене и щях да храня прасетата. Сега съм пенсионер ,обикалям с кемпера половината свят.
    Мъчно ми е за хората, горките още вярват в комунизма и търсят някой да ги яхне. Докато има будали , ще има и тарикати. Заллужавате си ги управниците си. Халал да ви са.