2 Юни, 2017 18:11 3 640 1

Мехмед убил приятеля на бившата си, за да не насилва сексуално децата му

  • убийство-
  • заклан-
  • руен-
  • снягово-
  • мехмед
Мехмед убил приятеля на бившата си, за да не насилва сексуално децата му - 1
Снимка Флагман

Аз не исках да го убивам, а само да го осакатя! Ереджеб тръгна да буйства и просто така се получи. Направих го за децата си! А Айше я ударих с желязна пръчка, защото почна да вика и щеше да събуди дъщерите ми. Това каза в съда обвиненият в убийството на приятеля на бившата си жена в руенското село Снягово - Мехмед Юсеин, цитиран от "Флагман".

"Както сега ми гледа децата, така и след време ще ги ч*ка", казал по време на разпитите той. За укриването си близо седмица Мехмед се оправда с това, че е загубил телефона си.

„Скрих се, защото разбрах, че ме търсят и не исках да плаша хората от моето село Рудина. Загубих си телефона и не можах да се свържа с МВР, иначе исках да се предам”, каза още той.

През цялото време мъжът, който е с основно образование, говореше неразбираемо. Съдия Даниел Марков също не можеше да го разбере. На няколко пъти магистратът повтори на обвиняемия да говори по-бавно. След като го попита каква мярка иска от съда, Мехмед отговори: Искам по-лека такова, присъда, разбираш ли?!

Съдът обаче днес ще определи дали той да остане в ареста или не.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОМАР

    0 0 Отговор
    БРАВО САМО ТАКА