5 Юни, 2017 20:47, обновена 5 Юни, 2017 22:30 4 054 3

Мащабна полицейска акция на “Капитан Андреево”

  • акция-
  • проверки-
  • хасково
Мащабна полицейска акция на “Капитан Андреево” - 1

Масирана полицейска операция е стартирала тази вечер на ГКПП “Капитан Андреево”. Това съобщава Haskovo.info, позовавайки се на полицията.

В акцията участват служители на полицията, гранична полиция и митницата. Тя е насочена към пресичане на контрабандата.

Проверяват се преминаващите автомобили, като връщат камиони от третата бариера обратно за проверка. Има конфискувани 17 500 евро и неустановено количество злато и цигари.

Успоредно се провежда подобна акция и в ГКПП “Лесово”.

От полицията съобщиха, че ГКПП “Капитан Андреево” не е затворен за движение, но се е образувала опашка от близо 7 километра, поради щателните проверки.

Очаква се операцията да приключи към полунощ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 полицай пенсионер

    5 1 Отговор
    Георги Костов се развихриМи те гранична полиция опазиха зелена граница сега се юрнаха да спират контрабандата на стоки .След всеки трагичен случай се активизират до кат се появи нов случай.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Реалист

    1 0 Отговор
    А кога ще чуем за подобна акция на Олтоманци? Съпругът на червената лидерка Курнелия е на шефска заплата при петролния бос Валентин Златев, но преди това се е подвизавал като митничарче. Може ли една проверка за несъответствие на доходите?