6 Юни, 2017 11:34 3 582 2

Хванаха руснак, издирван за убийство, сексуално насилие и мъчения над деца

  • издирван-
  • руснак-
  • убийство-
  • сексуални гаври
Хванаха руснак, издирван за убийство, сексуално насилие и мъчения над деца - 1

Изключително опасен престъпник залови бургаската полиция. 40-годишният руснак Митрадевананда Сванди е издирван от Интерпол за зверско убийство. В момента престъпникът се намира зад решетките, а днес Административният съд ще реши дали да уважи искането за екстрадиране на Руската федерация, пише "Флагман".

Митрадевананда С. е пребивавал временно в Бургас, където е арестуван преди броени дни.

Руският гражданин се издирва от страната си за убийство, което е извършено на 18.06.2016 г. Престъплението има свой аналог в българското наказателно право – чл.116, ал.1, т.5 и т.9 от НК, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 15 до 20 г., доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Налице са и данни за извършени и други престъпления от Митрадевананда, а именно – сексуално насилие и мъчения над деца.

Той е сочен за лидер на криминална група, създадена с цел набиране на жени от Русия, Украйна и Беларус, чрез Интернет.

Момичетата са били принуждавани да прекратят всякакви контакти с техните близки, да имат сексуални отношения с лицето, да участват във филми с порнографско съдържание и да проституират в Европа, САЩ и Мексико.

Същият е заподозрян и за убийството на непълнолетно момче, което е безследно изчезнало на 17. 03. 2016г., както и за мъчения и насилствени сексуални действия срещу други лица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ловеца на поршета

    11 8 Отговор
    Като гледам този Митрадевананда Сванди какво типично руско име има и направо не ми се мисли нашите русофиляци как се казват! Браво на пияните сибирски ушанки! Все с такива ,,чисто " славянски имена да се кръщават.😃😇😃
  • 2 Али Риза

    15 4 Отговор
    Кво има да решаваме дали ще им го дадем? Тук смъртна присъда няма, а ушанките и без съд могат да си го утрепат. Няма да им храним изродите да си го взимат. Като гледам Русия в момента ква е надали ще оцелее.