8 Юни, 2017 11:54 3 629 2

Откриха издирваните сестри, излезли да се поразходят

  • издирвани-
  • момичета-
  • сестри
Откриха издирваните сестри, излезли да се поразходят - 1

Открити са живи трите сестри, изчезнали от русенското с. Иваново на 28 май, съобщи МВР. Те са открити вчера вечерта невредими на адрес в Плевен. Обяснението, което сестрите дали, е, че излезли да се поразходят.

Оперативните действия на криминалистите в страната започнаха веднага, след като момичетата бяха обявени за държавно издирване по молба на дядо им.

В хода на предприетото разследване, вчера вечерта, те са открити живи и невредими на адрес в Плевен.

Според събраните до момента данни върху тях не е било упражнявано насилие, те са напуснали доброволно дома на дядо си, се казва в информацията на пресцентъра на МВР.

Наложена им е полицейска закрила, предстои децата да бъдат предадени на компетентните органи в Русе.

Трите сестри на 15, 16 и 17 години, бяха обявени за общодържавно издирване, след като дядо им се обърна с молба в полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Грую

    15 0 Отговор
    Големо "разхождане" е паднало та чак в Плевен! Дано не забременеят от тази разходка. На такава възраст . . . тотално изтървана работа.
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Случайно да са циганчета ? Три сестри и един брат на 12 години, много съмнителни.