21 Юни, 2017 18:44 1 433 1

Задържаха 16-годишен, намушкал с нож ученик

  • нож-
  • момче-
  • училище-
  • софия
Задържаха 16-годишен, намушкал с нож ученик - 1

Столичните криминалисти задържаха 16-годишно момче, нападнало с нож и ранило осмокласника Калоян Димитров пред столичното 23 СОУ "Жолио Кюри".

Инцидентът стана на 16 юни на бул. "Ситняково" пред сградата на училището. 15-годишният Калоян бил облечен с фланелка на ЦСКА, когато бил нападнат от непознат с нож, който му разрязал скулата и му нанесъл удари по главата. След това нападателят избягал.

Раненият ученик бе откаран в болница, където му бе оказана медицинска помощ и бе освободен за домашно лечение.

В резултат на проведеното разследване столичните криминалисти влезли в дирите на извършителя – 16-годишен младеж с криминални регистрации, който е бил задържан за 24 часа в полицейския арест.

След доклад на материалите в Софийската районна прокуратура му е повдигнато обвинение за грабеж. Наложена му е мярка за неотклонение „надзор на инспектор от „Детска педагогическа стая“.

Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ

    6 0 Отговор
    Затвор!!!