22 Юни, 2017 18:32 5 314 8

Хванаха Димитър, който избяга от затвор в Индонезия

  • индонезия-
  • българин-
  • затвор
Хванаха Димитър, който избяга от затвор в Индонезия - 1

43-годишният Димитър Николов Илиев, който избяга от затвор в Индонезия, е бил задържан.

Българинът се измъкнал с още трима затворници чужденци през дупка в стена и дълъг 15 метра тунел с вода, който води към една от главните улици на Денпасар, столицата на остров Бали.

Полицията е заловила двама от тях - Димитър Николов и индиеца Сайед Мохамед Саид. Главният прокурор на Източен Тимор ще реши дали мъжете да бъдат изпратени обратно в Индонезия.
Факти.бг припомня, че през 2016 г. в Индонезия осъдиха българина Димитър Николов Илиев на 12 г. затвор за кражба на данни на потребители от банкомати на о. Бали.

Илиев бе обвинен в обирането на няколко души посредством замяна на оригиналната клавиатура на банкомат, инсталирайки такава с вградена камера.

Българинът също така трябваше да плати глоба от$ 7389. Присъдата на Илиев е била смекчена, след като той е признал за престъплението си и се е държал добре пред съда.

Индонезийската полиция продължава издирването на другите двама бегълци от затвора - австралиеца Шон Едуард Дейвидсън и малайзиеца Ти Кок Кинг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един балък

    17 1 Отговор
    Айде обратно в дрънголника и за по-дълго ако може...аман от селски тарикати, преди 2 месеца ми откраднаха данните на картата и докато се усетя бая мангизи източиха точно от остров Бали, явно е любима дестинация за боклуци като тоя на снимката...още си чакам да ми ги възстановят от банката!

    Коментиран от #4, #8

  • 2 Лост

    14 1 Отговор
    Смени си картата. Карта с чип, не само с лента. Активирай си известяване на телефона за всяко движение в банковата ти сметка. Направи си дневно и месечно ограничаване на парите които могат да се теглят. Тва е.
  • 3 Темидец

    5 0 Отговор
    Абе да изгние там и като излезне на 55-60 години пак да дърпа от чуждите карти,нещастника му!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 КЕРПИЧА

    0 0 Отговор
    Нали бяха годините​ 7 не 12 разберете се накрая с НОВА тв доста далеч си е стигнал а балъка да не писка
  • 6 kartona

    1 1 Отговор
    жалко че не избяга че да може да дръпне от парите "на един бълак""
  • 7 Бали хакер

    3 2 Отговор
    Дано да го пуснат скоро да си работи пак същото и да стане милионер ☺️☺️☺️ а вие никога няма и да опитате
  • 8 до един балък

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "един балък":

    Като си прост като гъба ще те крадът,Просто си закрий числата като си вкарваш кода ....