Last news in Fakti

25 Юни, 2017 21:04 4 451 2

Издирваният 2 години опасен бандит - Черния Роди остава в ареста

  • радослав калчев-
  • черния роди-
  • мокри поръчки
Издирваният 2 години опасен бандит - Черния Роди остава в ареста - 1

Специализираният наказателен съд наложи постоянна мярка задържане под стража на Радослав Калчев-Черния Роди, обвинен за лидер на банда за мокри поръчки, съобщи БНТ.

50-годишният варненец напусна страната през 2015-та, дни преди задържането му. Той беше уличен като ръководител на престъпна група, извършила убийствата на Борислав Манджуков, строителния предприемач Мито Дамянов и съпругата му Наталия.

Черния Роди беше обявен за международно издирване. След като две години се укриваше в Доминикана, на 10-ти юни той сам се предаде.

Защитата поиска домашен арест. Според съда обаче има опасност Роди да извърши ново престъпление и затова той остава зад решетките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гоги

    2 2 Отговор
    А защо е още жив този

    Коментиран от #2

  • 2 Страхил Славов

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "гоги":

    Защото убийствата са му по скоро хоби,основната му дейност е търговия на наркотици във Варна и областта,добър е в това което прави ,плаща си и където трябва и е жив.Той от затвора може да си върши далаверите,да си плати и гледай как ще се окаже ,че друг е виновен и след няколко месеца ще го пуснат тихомълкум,по живо по здраво.Имаш ли пари няма закони в бг.