Last news in Fakti

30 Юни, 2017 15:31 1 299 2

"Лепнаха" 8 години затвор на наркоразпространител

  • затвор-
  • наркотици-
  • дрога-
  • наркоразпространител-
  • перник

Виновникът Р.С. ще трябва да изплати и глоба от 20 000 лева

"Лепнаха" 8 години затвор на наркоразпространител - 1
Снимка: Shutterstock

По обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Перник съдът призна за виновен Р.С. и го осъди на осем години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим на изтърпяване, както и заплащане на глоба в размер на 20 000 лв. в полза на държавата. Наложеното наказание е за разпространяване на високорискови наркотични вещества.

В периода от 15.08.2013 г. до 22.08.2013 г., в гр. Перник, подсъдимият Р.С. неколкократно разпространил хероин срещу заплащане. Наркотикът бил разпределен на дози с различно съдържание на активно действащ компонент диацетилморфин.

Престъплението било извършено в района на детска градина. Деянието било извършено в условията на опасен рецидив, след като Р.С. бил осъждан за тежко умишлено престъпление на „лишаване от свобода“ не по-малко от една година.

Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване пред Софийския апелативен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Блок бастер

    4 0 Отговор
    Ма на ромите шведи пишете само инициалите а после ми говорите за равнопоставеност ....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.