10 Юли, 2017 10:14 5 678 9

Пак палежи на автомобили в София (ВИДЕО)

  • палежи-
  • автомобили-
  • софия-
  • мвр

Този път дръзкото деяние е в Горна баня

Пак палежи на автомобили в София (ВИДЕО) - 1
Снимка: Фейсбук/Иво Мирчев

Неизвестни мъже запалиха две коли в столичния кв. "Горна баня" в нощта на неделя срещу понеделник. Подпалвачите обаче са заснети от охранителни камери.

Тази нощ запалиха два автомобила пред блока ни в Горна баня, пише в профила си във Фейсбук Иво Мирчев. Извършителите са двама. Първият залива със запалима течност, а вторият драска клечката. На камерите не се виждат детайлно лицата им, но погледнете, възможно е някой от тях да ви е познат.

Пожарната дойде бързо и съвсем адекватно, въпреки че се оказа екипировката им е в трагично състояние. Малко ме учудиха полицаите от 6 РПУ. Посикаха ми видеозаписите от камерите на диск или флашка. Предложих им ги като линк в интернет (най-бързо и ефективно). Отговориха, че не всички имали интернет и утре щели да дойдат с диск. МВР е още в предния век.

А държавата ни е още по-назад, след като нещо подобно се случва и извършителите най-вероятно ще останат безнаказани, а МВР просто ще... регистрира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ко не

    16 2 Отговор
    мвр-министерство за видео регистриране
  • 2 ГРУЮ

    15 1 Отговор
    МВР нямат интернет да не им хакват компюрите
  • 3 FURY

    16 6 Отговор
    да познавам ги,бойко и цецо са,а в кола на близко ги чака цацаров.....
  • 4 Някой

    10 2 Отговор
    Боклуци и пак няма да ги хванат милиционери те тъпи. На мен също ми запалиха коли и тъпите полицай вместо да търсят кой е направил това те се опитаха да ме обвинят мен че аз съм си го направил. След това почнаха да викат добре намери кои е. Бати тъпите аз ако го разбера нали после пак ще има да се пише за мен. Просто нивото и критериите на МВР е много занижени. Особено в 9 рпу
  • 5 Гост

    6 2 Отговор
    Искат записа на диск, защото ще се приложи като доказателство.
    съответно в този си вариант ще има приемане и предаване на диск, а не чиновник Х да изтегли нещо от нета, което после да се окаже друго ;)
    но са модерни искат на диск или флашка, а не на касета :)
  • 6 гост

    8 2 Отговор
    е какво да им търси? ако камерата не ги е заснела в профил, държейки лична карта, да са в цял ръст и всичко да се вижда отчетливо - няма как да ги хване, ако ще единият да има отличителен белег "3 крака" пак няма го намери.
    Ако може и сами да се предадат, ще е в полза.
  • 7 Morgoth

    3 1 Отговор
    Пак като не са ти поискали записите на разпечатка :)
  • 8 БББ

    3 0 Отговор
    Абе Факти, извадете някакви снимки от това видео, защо трябва да гледаме 10 минути !!??? Да бехте си направили труда па и на обществото да помогнете, интересуваме темата ама няма как да гледам 10 минути глупости
  • 9 zimo

    1 0 Отговор
    За голем резил сме,че нищо се не прави.... Немам думи.