14 Август, 2017 10:32 5 213 1

Джобният Кольо е циганинът, изнасилил брутално жената във Варна

  • изнасилване-
  • жена-
  • варна
Джобният Кольо е циганинът, изнасилил брутално жената във Варна - 1

27-годишният ром Кольо Михайлов Панайотов от Варна, познат в целия град като Джобния Кольо, е изнасилвачът на 55-годишната жена, която беше нападната брутално в ранните часове на 8 август в района на улица „Струга“ в морската столица, пише „Телеграф“, позовавайки се на източници от МВР.

Роденият през 1989 г, в кв, „Максуда“ мъж е много добър познайник на органите на реда от ОДМВР – Варна, които в резултат на предприетите бързи оперативни действия, успяха да установят местонахождението му и го задържаха два дни след бруталното престъпление.

Операцията била извършена тихо в общинския приют за бездомници и социално слаби варненци, който се намира в едно от крилата на общежитията на СУПЦ „Анастасия д-р Железкова“ в кв. „Победа“. Кольо, който е само 160 см и бил наричан Джобния, заради дребния си ръст, опитал през зимата стая на втория етаж в приюта.

От началото на лятото бил изгонен оттам, заради лошо пиянство и чести скандали с другите настанени в общежитието. Живеел с майка си Мария, съпругът ѝ и брат му Михаил.

От четиримата само съпругът на Мария ходел на работа, а Кольо от време на време разтоварвал камиони на Зеленчуковата борса, хващал се като общ работник на строежи и по вилите или пък бил на повикване.

„Алкохолик, много агресивен, направо неуправляем. Като се напие, често си проси боя, защото е дребосък, но много се перчи“, казват за него от „Максуда“, които го познават от малък.

Джобният Кольо не е женен. Всички знаят, че е бил в затвора и никой не се учудва от факта, че е нападнал и изнасилил 55-годишна жена, защото бил алкохолик и пълен хахо.

От управата на приюта казаха, че още във вторник криминалисти са го търсели, като показвали негова снимка и той бил разпознат от служителите.

„И след като го изгонихме, идваше от време на време при родителите си. Виждал съм го дори трезвен. Веднага го разпознах по снимката и полицаите го прибраха оттук. Всичко мина тихо и мирно, дори не се разбра, че се извършва арест на рецидивист, обвинен в такова гнусно престъпление“, разказа шефът на общинския приют Димитър Енчев.

От ОД на МВР – Варна преди това съобщиха, че в хода на разследването са извършени множество разпити и процесуално-следствени действия, докато се стигне до 27-годишния Кольо, регистриран за различни криминални престъпления.

След извършването на престъплението той се укривал при своите близки в общежитието, където бе открит и задържан в полицейски арест за срок до 24 часа.

С постановление на наблюдаващия прокурор вчера бе решено да остане зад решетките за срок до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 емо73канар

    7 1 Отговор
    По най-бързият начин да бъде "самоубит" в килията.