Last news in Fakti

18 Август, 2017 18:10 13 266 12

Убитата съпруга в столичния квартал "Лагера" оставя две деца сираци (ВИДЕО)

  • убийство-
  • столица-
  • деца-
  • сираци

64-годишният убиец Венцислав Василев е имал няколко ограничителни заповеди след раздялата със съпругата му, която се казва Елена

Един от съседите на жертвата разказва, че е видял как между двамата съпрузи изведнъж е възникнал спор.

Съпругът извадил пистолет и застрелял жена си право в главата.

"Оръжието, с което е убита жената, е незаконно", обяви пред ПИК шефът на СДВР Ивайло Иванов.

Според него убитата била в заведение заедно със своя приятелка, когато дошъл съпругът и седнал при тях.

Двамата се скарали и мъжът я застрелял.

"Имали са проблеми в брака си, тя е имала ограничителна заповед", добави Иванов.

Разследването продължава.

В момента се водят огледи както на мястото, където жертвата е убита, така и в 6-о РПУ, където извършителят се е предал.

64-годишният убиец Венцислав Василев е имал няколко ограничителни заповеди след раздялата със съпругата му, която се казва Елена, обявиха от СДВР.

Той е произвел 4 изстрела от упор в главата й, след което сам се предал.

Децата, които остават без майка са на 5 и 11 години.

В момента криминалисти със специална екипировка и калцуни оглеждат местопрестъплението, а тялото на жената още е в заведението, където е убита.

На място е дошъл и шефът на СДВР за провеждането на огледа на тежкото престъпление.

Трупът на жената е още пред заведението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лошия

    48 6 Отговор
    Най-харесвам когато приключат огледа господа полицаите как си хвърлят ръкавиците и калцуните по земята. Култура, хигиена.....ама за по големи заплати ревът.

    Коментиран от #10

  • 2 гоги

    34 19 Отговор
    този нещастник като не може да бъде мъж -сам да си тегли куршума големи мъже-нещасти жалки същества БОКЛУЦИ има много такива мъже не заслужават да живеят
  • 3 Будалата

    34 10 Отговор
    Ето едно разкрито убийство . Има убит. Има оръжие . Има задържан за убийство/ е той сам се предал де/ .Ето така работи Родната ПОЛИЦИЯ. Боко по една пържола на полицаите. Хоп грешка то пържола бе за награда на едно куче ама то е друга тема. И да им вдигнеш ЗАПЛАТИТЕ.

    Коментиран от #4

  • 4 asd

    21 6 Отговор

    До коментар #3 от "Будалата":

    И аз помня издънката на Боко с пържолата за кучето, което намерило трупът на Мирослава(след като убиецът каза къде е)... И това Боко го каза на фона на скръбта на близките й... СМОТАНЯТК!!!!
  • 5 ЗЛОТО

    11 5 Отговор
    Ако имаш претенции, недоволства или непоносимост от общуването, разведи се! Когато при такива ситуации имаш силно желание да убиваш, убий себе си! Но нямаш абсолютно никакво право да убиваш семейния си партньор или други хора, които не желаят да са твои роби или не желаят да изпълняват твоята воля! Изобщо нямаш право да убиваш никого другиго, освен себе си!

    Описаният в статията частен случай е илюстрация на всеобхватния духовен упадък на човечеството. Поради атеизма и дивия материализъм, човечеството все по-дълбоко навлиза в животинството. Духът стана роб на материалното, болшинството от хората вече са зомбирани. Спасението на съзнателната част на човечеството е в предстоящия Апокалипсис. „Недейте се лъга, Бог не е за подиграване: понеже каквото посее човек, това ще и да пожъне. Защото, който сее за плътта си, от плътта си ще пожъне тление, а който сее за Духа, от Духа ще пожъне вечен живот“ (Послан. Галатян. 6:7-8).

    АТЕИЗМЪТ е най-страшната човешка болест! МАТЕРИАЛИСТИТЕ-атеисти не обичат Господа на човечеството, Логоса или Словото (виж Ев. Йоан 1-15), Спасителя на човека, Бога-Син Христос, и поради това не получават от Него защитните сили против обсебване. Те не са свободни хора, защото „Свобода означава да действаш, ръководен от самия себе си“. Те са обсебени от Дяволи (същите Луцифери), Сатани (същите Антихристи; Аримани; МефисТофели=ПогубителиЛъжци, древноеврейски език; Мамони; Веелзевули…), Азури, демони, спектри или призраци, низши духове, кои
  • 6 ЗЛОТО

    4 6 Отговор
    Продължение 1:

    то се разпореждат в душите им. Истински свободни хора са единствено действителните Християни, защото обичат Христос ‒ Съществото-Носител на Божествената съзидателна Любов, и изпълняват Неговите Заповеди и Поведения. ЕДИНСТВЕНО Христос е определен от Бога-Отец за духовен Ръководител на всеки човек и на човечеството; никой друг – нито самият Духовен Бог-Отец, нито Елохимът на Луната Йехова, нито абстрактният Аллах, нито човекът Йсус от Назарет, нито който и да било друг не притежава това право, притежава го ЕДИНСТВЕНО Христос! Но човек по своя собствена свободна воля трябва да приеме Христос за свой Ръководител! Най-важен Закон за човека, даден ни от Христос и нашия Създател и Духовен Бог-Отец е: „Обичай Бога… и ближния си като себе си“ (Ев. Матей 22:35-46), при което като деца на Бога, ближни един на друг са всички хора в света, защото са братя и сестри по Дух, които при своите превъплъщения последоватлно преминават през физически тела на всички народи (виж също Ев. Йоан 6:63; 10:24-38; 12:44-50; 14:6-15; 15:1-24; I. Послан. Галатян. 5:14; I. Послан. Йоан 3:1-24; 4:1-21; 4:1-20; Ев. Матей 6:19-24; 19:16-28). Човекът е Бог в процес на еволюция (виж Ев. Йоан 10:34) и, за да осъществи своята божественост, негов Духовен Водач може да бъде единствено Бог. Такъв определен от Създателя, от Бога-Отец, Духовен Водач на всеки човек е ЕДИНСТВЕНО Богът-Син Христос. От Христос човек получава в Духа си Себесъзнанието, Любовта, Мъдростта, Истината, Правд
  • 7 ЗЛОТО

    4 5 Отговор
    Продължение 2:
    ата или Справедливостта, Добродетелите…

    Само материалистът-атеист, поради обсебеност от горепосочените духове, търси причините за злото не в себе си, а в другите хора. Защото такъв ЕГОИСТИЧЕН МАТЕРИАЛИСТ-изрод-дегенерат се изживява като Бог, въобръжаващ си, че всичко му е позволено, дори и да раздава свое правосъдие, той никога не търси в себе си действителните причини за проявите на своето уродство, а винаги наказва други хора за него. Действителните причини за злото са духовно-душевни, основани на човешките атеизъм и материализъм. А „причините“ за злото, изтъквани от материалистичните, духовноограничени хора, не са нищо друго освен само поводи за конкретна проява на уродството.
    Егоизмът е ужасяващо зло, разрушителна сила. Материалистите и действетелните атеисти мразят Христос и православните, действителните Християни, и ако можеха биха ги унищожили. Те правят всичко, което е по силите им, за да не допуснат да се осъществи промисълът на Създателя, т.е. да не настъпи предстоящата Шеста, Славянска културна епоха на ясновидството и братството на човечеството, в която духовни водачи на човечеството ще бъдат Христовите руски и български народи. Разбира се тези усилия са обречени на провал, защото светът е под божествено ръководство, а не под сатанинско. Но много хора ще попаднат в мрежите на Дявола и Сатаната, както ни казва Христос: „Аз съм лозата, вие сте пръчките. Който пребъдва в Мене и Аз в него, той ще дава много плод; защото отделин
  • 8 ЗЛОТО

    3 6 Отговор
    Продължение 3:

    отделени от Мене не можете да сторите нищо. Ако някой не пребъде в Мене, той бива изхвърлен навън като пръчка – и изсъхва; и събират ги, та ги хвърлят в огъня и те изгарят. Ако пребъдвате в Мене и думите Ми пребъдват във вас, искайте каквото и да желаете и ще ви бъде“ (Ев. Йоан 15:5-7).

    Коментиран от #9

  • 9 Доброто

    13 3 Отговор

    До коментар #8 от "ЗЛОТО":

    Ако хората спазват половината от житейските норми и правила написани в библията светът ще е много подобър от сега. Най голяма вина за сегашното състояние имат духовниците на ръководни постове, които са обсебени, само от материални помисли и потози начин отблъскват хората от религията.
  • 10 КАТ

    5 18 Отговор

    До коментар #1 от "Лошия":

    ДА ЩЕ РЕВЕМ ТИ КАТО СИ МНОГО КУЛТУРЕН СЪБИРАЙ КАЛЦУНИТЕ И РЪКАВИЦИТЕ МНОГО ПРИМЕРНИ И КУЛТУРНИ СТАНАХТЕ
  • 11 Asd

    18 4 Отговор
    Какво ще ревете като сте неграмотни и нищо не можете да правите?
    Един акт или фиш не можете да напишете без правописни грешки.
  • 12 без думи

    1 0 Отговор
    Това положение не се търпи, докога престъпниците ще са на свобода. Този е трябвало отдавна да е зад решетките.