Last news in Fakti

16 Септември, 2017 19:34 1 435 8

Освободиха шофьора, нападнал незрящи в Несебър

  • несебър-
  • туристи-
  • незрящи

Срещу 1500 лева парична гаранция 21-годишният Тодор от Несебър вече може да напуска дома си. Младият мъж беше под домашен арест след като нападна незрящи туристи в Стария град и заби юмрук в лицето на придружителката им, съобщи gramofona.com.

Мярката за неотклонение е променена, тъй като е изтекъл законовият срок от два месеца. Молба за по-леката мярка е подала адвокатката на Тодор Веселина Василева, а постановлението на Районната прокуратура в Несебър е от вчера.

Всички факти и обстоятелства около нападението над туристите вече са изяснени. Материалите обаче още не са предадени в съда заради забавена авто-техническа експертиза.

Тя трябва да установи дали колата на Тодор е била изправна в деня на нападението. След като несебърлията нападна летовниците, неговият автомобил потегли сами и се заби в дърво. За това е повдигнато отделно обвинение на Тодор Николов и експертизата е назначена по него.

Ако бъде признат за виновен младият мъже може да получи наказание до 5 години затвор и да бъде лишен от шофьорската си книжка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    23 0 Отговор
    Ми ще го освободят ми....... Знаете ли още колко незрящи, старци, инвалиди има по улиците? Кой ще ги бие? Тошко да си го пуснат, да ги почва. Бой бой бой, аааааа
  • 2 Коледна свиня

    24 0 Отговор
    "Обвинението" отново не изневери на себе си. Очаквано потъна в платен буквализъм. Следващите 10 години петорни експертизи ще доказват защо автоматик на D-mode тръгва след като си вдигнеш крака от спирачката. В същото време един арогантен келеш ще тъне в илюзията за собственото си местно величие, а едни други незрящи хора ще прозрат на какво отвратително място са имали неблагоразумието да почиват.
  • 3 Бай Тошо

    14 0 Отговор
    Липсва ни наказание бой с пръчки/камшик.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Фриман

    14 0 Отговор
    На тоя трябва да му вържат очите и да го пуснат в родния град да се расхожда, бих погледнал как ще се справи. Тодоре, ела да ми набиеш един юмрук, ама гледай да не се уплашиш, че съм зрящ и не съм по профила ти. Ако бих те видял там на място, нямаше да можеш да ходиш с краката, заклявам се!
  • 6 Клоун

    5 1 Отговор
    Вярно, колата е виновна ако не беше тръгнала манафа щеше да си бие незрящи до насита.Веси дано те срещне мърша с изправно МПС ,че да има време да те натроши на воля със злоба и да останеш доволена!!!
  • 7 Младия ге й

    17 0 Отговор
    "Младият мъж" хахаха ,къв мъж бе е тоя.Бие незрящи хора,кара дърта Е класа,купена от Мама,която седи неотлъчно до него в съда.Е тва се казва смешник,пълен клоун.Такива гниди като тоя в панделата стават "общи"
  • 8 Гост

    1 1 Отговор
    И какво е общото между самопотеглилата кола и нападението?! Естествено, че ще самопотегли... В бързината да ги набие е забравил да включи на "паркинг"...