Last news in Fakti

27 Септември, 2017 10:21 1 904 1

Разследват директор на училище за блудство със седмокласничка

  • директор-
  • училище-
  • христо радев
Разследват директор на училище за блудство със седмокласничка - 1
Снимка: Shutterstock.com

Директорът на основното училище в бургаското село Ново Паничарево е арестуван, след като седмокласничка го обвинила в блудство, съобщават от районната прокуратура.
58-годишният Христо Радев е задържан за 48 часа.

Той е обвинен за това, че на 25 септември в с. Ново Паничарево, общ. Приморско, обл. Бургас, в сградата на ОУ „Христо Ботев“, извършил действия, с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление с непълнолетно момиче.

Това разкриват от прокуратурата. Оттам посочват, че директорът е използвал служебното си положение спрямо пострадалата ученичка, което е престъпление по чл.150, ал.1 от НК. Предстои Районна прокуратура - Бургас да внесе в съда искане за определяне на постоянна мярка „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

По непотвърдена информация сигналът е подаден от родителите на момичето, което записало действията на директора с мобилния си телефон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.