Last news in Fakti

9 Февруари, 2018 19:41 2 034 1

Починалият в Ихтиман получил инфаркт

  • ихтиман-
  • инфаркт

Сърдечна недостатъчност се развила часове преди настъпването на смъртта

Починалият в Ихтиман получил инфаркт - 1

Съдебномедицинска експертиза установи, че починалият вчера мъж в Ихтиман е получил инфаркт, развил се часове преди смъртта му. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

В Окръжна прокуратура София се наблюдава досъдебното производство, което започна на 08.02.2018г. То се води за това че на същия ден около 07.30 часа в гр.Ихтиман в дом на ул.“Рила“ умишлено е умъртвен А.П.П.

В хода на разследването е назначена и изготвена съдебномедицинска експертиза, от заключението на която е видно, че смъртта на мъжа се дължи на остро настъпила сърдечносъдова недостатъчност, развила се в резултат на миокардния реинфаркт.

Същият се е развил часове преди настъпването на смъртта. При огледа и аутопсията на трупа не са установени следи от травматични увреждания, които да са във връзка с настъпилата смърт. Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кавал

    2 0 Отговор
    Хахаха,дай Боже повече такива акции...с повече пътници!!