22 Февруари, 2018 11:31 4 543 3

Внуците на убития в "Люлин" под закрила, родителите - задържани

  • люлин-
  • убит-
  • внуци

Децата ще бъдат поети от Държавната агенция за закрила на детето

Внуците на убития в "Люлин" под закрила, родителите - задържани - 1

Агенция „Социално подпомагане“ (АСП) е поискала полицейска закрила за трите внуци на починалия възрастен мъж в столичния ж.к. „Люлин“, родителите им са задържани. Това съобщиха за „Фокус“ от пресцентъра на агенцията.

От АСП уточниха, че когато приключи тази закрила, децата ще бъдат поети от Държавната агенция за закрила на детето и ще бъдат настанени някъде.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 9 Отговор
    Не знам какъв е случая, но никой няма права да отнема деца от родителите им. Що се отнася до "ще бъдат настанени някъде", очевидно няма ясно разписана процедура къде ще настанят децата и как родителите ще имат връзка с тях. Май нещата пак ще зависят от някой "пъдар" да подмята децата тук и там докато им разкажат играта, така както само "държавта" може.

    Коментиран от #3

  • 2 мнение

    8 0 Отговор
    Когато Жоро Игнатов от СЪДЕБЕН СПОР отиде да говори с дъщерята чудовище, човекът си беше жив. Поведението на тази дъщеря беше много показателно, тя показа, че е луда. Можеха да се вземат някакви мерки и да се предотврати това отвратително престъпление. Съседите свидетелстваха, нещата бяха шокиращи от всякаква гледна точка - отношенията баща-дъщеря, родители-деца, съседи, безсилни пред нахалството и лудостта. Ако полицията и социалните служби се бяха намесили своевременно, нямаше да се стигне до това ужасяващо престъпление. За адвентистите нямам какво да кажа. В случая те са покровителствали лудо семейство, Господ да ги съди и такива неща да не се случват, при една адекватна намеса това можеше да се предотврати, а не всички да се правят на безсилни, докато се стигна до грозното убийство.
  • 3 отговор

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Добре дошъл на "госта"! Като не знаете какъв е случаят, защо изказвате мнение? Случаят е повече от шокиращ, това мога да ви кажа! От тези три момичета, вече нищо няма да излезе, където и да попаднат, защото са съсипани от лудата си майка, неконтактни, принудени години наред да слушат истеричните й крясъци. Ако не е крайно лошо възпитание от страна на майката, става въпрос на тежка форма на шизофрения без да са взимани медикаменти.