Last news in Fakti

1 Март, 2018 11:15 4 592 4

Оправдаха покойния Денис Ершов

  • денис ершов-
  • петрол-
  • цветан димитров

Руснакът бе обвиняем по дело за длъжностно присвояване в размер на над 1 млн. лева

Оправдаха покойния Денис Ершов - 1

Софийският апелативен съд (САС) издаде оправдателна присъда спрямо Цветан Димитров и покойния Денис Ершов по делото за длъжностно присвояване в размер на над 1 млн. лева. Двамата отговаряха пред съда за източване на „Петрол“ АД. Решението на САС е излязло в понеделник.

На първа инстанция двамата бяха осъдени на по три години условно с пет години изпитателен срок.

Горната инстанция обаче издаде оправдателна присъда, като върна акта на Софийския градски съд, съобщи пред „Флагман“ адвокат Анна Попова.

Спрямо Денис Ершов наказателното производство естествено е прекратено заради смъртта му. Бизнесменът почина на 18 ноември миналата година.

То обаче може да продължи спрямо Цветан Димитров. Прокуратурата има право да протестира решението на втората инстанция пред Върховния касационен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Тоя ми прилича на Люси Иларионов
  • 2 Коко

    1 0 Отговор
    А къде са парите? Разбраха се с роднините, хорат умират-парите остават. Героите на днешното време са бизнесмените грабители. Песни се пеят за тях и летописците пускат сълзи до перото. Всичко що е държавно се изкраде, да плачем дружно...но не за тях, за нас. Първия милион не се гледа-принцип!
    Друго е да геопиш 15-20 милиона и да инвестираш 1-2 в бизнес, като чичо Кире от Бош. Не върви викаш, изгубих инвестицията. Ми така е като не подкрепяш ръководната структура, бегаш във Виена-подвил опашка но богат. Шарлопов и него го носихте....и той от котилото - гениален ще кажеш. И младите меринджей мрат, къде от любовта къде от ей така. Айде са по една Мишо-Бира за изтрезняване, по държавния апарат не мое да риташ. После нищо не остава от тебе и фамилията. Некой психопат ще ви застреля за Н.Г. и после ще го самоубият лЮбовно-класическа полицейска история...! Колко пъти, колко пъти ще мине тая?
  • 3 Коко

    0 0 Отговор
    Външните фирми се чудят: богати български партньори ама не знаят основни правила в бизнеса.....обноски никакви. Плащат в брой...милионери, ама всъщност защо работят?
    Те одавна са мноого богати, защо се хабят? В самолета пикаят, водата не си пускат...от простотия ли го правят..не, не знаят къде е копчето. А ,иначе бизнесмени 100 човека минимум работят за тях - някои от които умни. Това е проклятието, карат коли със смарт функции - няколко пъти по интелигентни от тях. Иначе напористи без задръжки - ганьовци, елате ни вижте. Страната с неограничените възможности, очаквам скоро национализация - второ КтБ или пенсионните фондове. Каквото е останало, ееее добър даскал беше Тошо. Ама руснаците ни оправха по-нежно и щедри бяха. Сега ни оправя мЕркела, шефката на б-Тиква ама яко с големото дилдо. Обича тая баба извращенията.
  • 4 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор
    В България и Бин Ладен щяха да оправдаят, а за Ал.Капоне щеше да бъде рай ,защото Краси черния щял да му осигури цялата съдебна система, тя и сега е харизана за всеки който плаща.