Last news in Fakti

6 Март, 2018 12:21 2 387 3

Зетят на дядо Стефан: Аз го убих, жена ми е невинна

  • дядо стефан-
  • люлин-
  • убийство

Мария и Свилен Велеви обясниха пред журналисти преди старта на съдебното заседание на САС, че са били подложени на тормоз, както в дома им така и в следствения арест, предаде Novini.bg.

В края на февруари Софийски градски съд реши да ги остави в ареста, но мярката бе обжалвана. Двамата са обвинени за това, че са пребили до смърт 86-годишния баща на Велева - Стефан Янев, след като възрастният човек разкри в телевизионно предаване, че години наред семейството е държало в пълна изолация трите си дъщери, които никога не са ходили на училище.

Днес Велеви обясниха, че не са пускали децата си на училище, защото са ги пазели от лоши съседи и лоши хора, но отрекоха да са били изолирани, защо имали много литература вкъщи, както и интернет.

В съдебната зала съпругата прегърна мъжа си и се разплака, но съдията обясни, че в съда няма място за драматизъм.

Велеви отново разказаха, че Стефан Янев ги е заплашвал години наред, дори и с пистолет. След това Свилен Велев заяви, че е убил Янев. Той обясни, че съпругата му не е знаела за случилото се и помоли съда да я пусне.

От прокуратурата обаче заявиха, че свидетели са чули, че Мария е крещяла по баща си - ще те бия, докато не те убия.

Въпреки сълзите и молбите, съдът остави и двамата - Мария и Свилен, в ареста, тъй като са събрани достатъчно по обем доказателства, които установяват съпричастността и на двата към извършеното деяние.

След като чу решението на САС Мария отново се развика в съдебната зала и затова съдията я отстрани от съдебното заседанието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 no name no face no number

    6 1 Отговор
    Цялото общество е прогнило няма ред и справедливост законите обслужват едни а други страдат от тях
  • 3 Кирос

    2 4 Отговор
    Такова лице не съм виждал до сега. Асиметрично, лявото око разположено по-ниско, подуто и издадено.