23 Май, 2018 09:26 7 039 7

Задържаха Гибона, Миро и техен авер след зрелищна гонка

  • автокрадци-
  • гонка-
  • гибона-
  • миро

Приписват им много автокражби

Трима софийски автокрадци бяха оковани с белезници в столичния квартал "Факултета" след зрелищна гонка с полицията по улиците на София, съобщи Блиц.

Бандитите с прякори Гибона, Миро и техен ортак са откраднали джип, но веднага са били засечени от сектор "Противодействие на автокражбите", чиито служители са започнали да ги преследват. В операцията се се включили и специален отряд на полицията "Кобра".

След гонитба, продължила около час, полицаите са задържали престъпниците и са им сложили металните гривни. Сега те ще прекарат минимум 24 часа в килиите, а след това ще им бъдат повдигнати обвинения и ще бъдат изправени пред съда. На тяхната сметка са записани множество грабежи на скъпо струващи автомобили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ристе

    23 1 Отговор
    Трябва ТИМ да се подкрепи че иначе Армеец ще фалира. Незнам дали някой още се застрахова в тази умряла фирмичка, спряха и да плащат, положението е фатално.
  • 2 Пешу

    10 1 Отговор
    А времето беше хладно и са ползвали времено, и това кражбали е ?
    Отиде им бизнеса, само фри годинки сигур
  • 3 Сидията, съдията п...раст:-)

    22 0 Отговор
    Пускайте ги , вдичко е случайно те са добри момчета не са искали да го направят!! Цаца пускай ги:-)
  • 4 не съм полицаи

    11 1 Отговор
    Браво!!работи се
  • 5 Открай време е така

    15 1 Отговор
    ЕКСЛУЗИВНО! „АРЕСТУВАНИТЕ” КАТАДЖИИ В СОФИЯ УЗАКОНЯВАЛИ КРАДЕНИ АВТОМОБИЛИ НА АВЕР НА БОЙКО БОРИСОВ
    Porche 911 TURBO 997” бяло, „RANGE ROVER SPORT” бял, „MERCEDES ML 63 AMG” черен, всичките с немски номера, са крадени автомобили, които са били УЗАКОНЕНИ от служители на КАТ – София.
    Разследването се води от Спецпрокуратурата.
    „И понеже главен инспектор Богдан Милчев рита футбол и се снима по календарите с Бойко Борисов е съвсем естествено и нормално през каналите да минават близки хора.
  • 6 Абвгде

    11 1 Отговор
    Браво .....а сега първо един як БОЙ после рязане на пръсти и съд....Трябва тея Крадливи Скапаняци да си получат заслуженото.....
  • 7 ники

    2 2 Отговор
    Е НАИ ПОСЛЕ ЧЕ МИ ОМРЪЗНА ДА ГИ ГЛЕДАМ ПРЕД СВЕТЛИО ДАНО СЕГА ДА Е ЗА ПО ДЪЛГО НАДУВКИ