Last news in Fakti

5 Юли, 2018 17:10 1 675 1

Мъж на съд за 3,09 промила

  • промила-
  • прокуратура

На съд в Провадия е предаден 43-годишният Е.К., управлявал автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила.

На 27 юни тази година около 2,35 часа след полунощ мъжът бил спрян за проверка в Провадия. Дежурният екип на районното управление в града, който работел по линия на КАТ, усетил, че водачът на лекия автомобил лъха на алкохол. Тестван с алкотест, дрегерът отчел 3,09 промила алкохол в кръвта.

Пияният водач бил отведен със служебен автомобил във филиала на Центъра за спешна медицинска помощ в Провадия, за да даде кръвна проба, но той отказал. Съставен му бил акт на установяване на административно нарушение, а свидетелството за управление на МПС било иззето.

Така срещу 43-годишния мъж било образувано бързото производство по член 343б, ал. 1 от НК. Предстои делото да бъде насрочено за разглеждане в Районния съд в Провадия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    5 0 Отговор
    "Пий ако ти се пие, ако чашу любиш"
    Ама недей кара бе приятелю. Виж сега каква беля си навлече.