Last news in Fakti

4 Октомври, 2018 01:32 22 554 23

Гърците се видяха в чудо от подла кърджалийска схема

  • коли-
  • кърджали-
  • гърция-
  • продажба

Купуват таратайки в града и ги пробутват в Северна Гърция

Гърците се видяха в чудо от подла кърджалийска схема - 1

„Отворени“ търговци купуват стари коли от Кърджали и други региони в България и ги препродават в Северна Гърция. Това разкрива в. „24Родопи“.

„Пробутват таратайки, които са опасни, както за водача на такава кола, така и за другите участници в движението. Купуват за 300 евро в Кърджали, а препродават за хиляди тук“, твърдят местните, визирайки офертите в специализирани сайтове за продажба на автомобили и сделки в Ксанти и Комотини.

В същото време се разбра, че съседите ни наричат Кърджали „автоморгата, в която „оживяват“ стари коли за Северна Гърция“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    62 22 Отговор
    1. Кърджали, Ксанти, Комотини, мирише на хасановци... 2. старите коли в гърция са много евтини, няколко стотин евро 3. състоянието на автомобилите в Гърция, което говорим за старите, е в много по-добро състояние от България

    Коментиран от #11

  • 2 Зорба Гъркът

    125 4 Отговор
    хахахахахаа...такава дивотия досега не бяхте публикували,ама дет се вика-има и първи път...живея в GR от доста години и ако иска някой-да пробва да продаде таралясник от 300Е за хиляди ---успех му пожелавам и да ми се обади-може и по телефона....хахахаха...егати фейлетона....май не сте чували лафа че като умре един евреин,се раждат двама гърци...

    Коментиран от #4, #5, #18

  • 3 Сено Хоп

    65 24 Отговор
    В Кърджали НЯМА българи ! Ха на бас!

    Коментиран от #10

  • 4 Фар Уест

    53 17 Отговор

    До коментар #2 от "Зорба Гъркът":

    Статията не говори за българи и гърци, но за селядурите с цървули и шалвари, живеещи и тук и от другата страна на селата на Родопите.

    Коментиран от #7

  • 5 Барутник

    35 2 Отговор

    До коментар #2 от "Зорба Гъркът":

    Те продават на българи ве баце - у нас е пълно с Т@па$и!!! Най-високата концентрация за квадратен метър е в България - виж статистиката на телефонните измами )))
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Зорба Гъркът

    26 5 Отговор

    До коментар #4 от "Фар Уест":

    -Е,може аз пък да не съм разбрал смисъла на статията...демек--менкат си ги между тях вътре в ,,етноса''...казваш...всъщност има и малко истина в написаното...верно като се прибирам BG ми прилича на автоморга...ама не само Кърджали...

    Коментиран от #19

  • 8 hmhmhm

    20 1 Отговор
    какво значи кърджалийска смеха ?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 А на бас че има българи в Кърджали

    26 8 Отговор

    До коментар #3 от "Сено Хоп":

    А на бас че има българи в Кърджали

    Коментиран от #12

  • 11 Хасан

    13 20 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Кърджали,Ксанти,Комонти ..ех все турски градове...

    Коментиран от #15

  • 12 И3 ториЯта

    11 9 Отговор

    До коментар #10 от "А на бас че има българи в Кърджали":

    в Кърджали има български туристи с временно присъствие ама българи НЯМА! Питай Новата Българска История )))

    Коментиран от #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Фактически

    11 2 Отговор
    Понеже ми изтрихте коментара аз пак ще ви го кажа: факти са дефакто малоумни,което е Факт
  • 15 Хасан

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    --Еееех....ми то останаха само въздишките.....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ottoman

    3 1 Отговор
    Само едно : В тези райони има само Мюсюлмани и Турци, защо ли ? Защото 500г няма файда за 5 или 50г няма да има.... Е за туй.
    За колите - малко им е на Гърците, кефмцена няма !!!
  • 18 Клокот

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Зорба Гъркът":

    Незнам на кой остров живееш в Гърция и дали си виждал скоро превозно средство освен Ферибот Blue Star, но мога да ти кажа от скромното ми баблюдение, че специално в Северна Гърция 70% се карат абсолютни таралясници и впрочем в родината ти отдавна жигулите, москвичите и трабантите са вече екзотика, казвам ти го за информация зорба маляка ;)

    Коментиран от #21

  • 19 Бактъм

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Зорба Гъркът":

    Ми що се прибираш бре,стой си там.
    А за туристите като тебе имаме в БГ приказка--като не ти е изгодно си търси друго място(върви на майната си)

    Коментиран от #22

  • 20 име на гост

    11 0 Отговор
    Като си купуваш трошка за тънки пари, после си траеш! Не биеш тъпана ,че са те прекарали. Всеки ден се сблъсквам в сервиза с глупави хора. Купил си кола за 600-800лв и се цупи че тропа, хлопа и харчи повече масло от бензина. Дори тези за около 3500 лв. са компромис. Не е оправдание, че си беден за да си купиш боклук. Тук става дума за манталитет. Ганьо иска да кара, без значение дали е годна за това. Няма гуми, спирачки технически като цяло е пълен брак, ма той дава газ!
  • 21 Зорба Малаката

    5 3 Отговор

    До коментар #18 от "Клокот":

    е,сигурно е така ,щом казваш...и пътищата им -калдъръмени,и селата им-мръсни и обезлюдени, и всички чакат само лятото ,че да идат на Черно море на почивка,че с тия мизерни пенсий....позна че ползвам и BLU STAR FERY десетина пъти годишно когато ходя на риба по островите...понякога излизам и с моята лодка (малка е-12 м само)...а разликата между тебе и мене е че не си лепя лепенките от ферибота на задната врата на джипа,че да се дуем на село как съм се возил у гръчко на кораб....айде,със здраве

    Коментиран от #23

  • 22 Зорба Малаката

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Бактъм":

    --не знам каква приказка имате,ама най-малкото ти си човека дето ще ми дава наклон и посока...нали знаеш и нашенската-като цървул си се родил ,и като цървул ще си идеш...лек ден да имаш,манго...
  • 23 Клокот

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "Зорба Малаката":

    Зорба, филе му, не съм казал, че пътищата им са по-лоши и че селата им са мръсни, напротив, по-хубави са от нашите, но са обезлюдени, особено в Северна Гърция. Иначе разликата между мен и теб има, безспорно е. Виж аз съм останал в Бг и се трудя тук, плащам данъци в Бг, за да могат родителите ти да получават тия мизерните пенсии, защото иначе трябва да разчитат на сина им зорба маляката, който плаща данъци в Елада и после ни разправя на нас простите Вулгарос, че в Елада, е по-добре. Да ти кажа нямам 12 метрова лодка, разполагам с едно малко 20 сантиметрово фериботче, не се оплаквам, пътнички имам редовно за круизи, нямам време за риба, та и за това нямам нужда от 12 метрова лодка..... И джип нямам, карам един 13 годишен опел и съм му лепнал лепенка с знамето и надпис бг, нали съм от село, простено ми е ... Хайде наслука с рибата и наглеждай филараката / жена ти/, защото с тая 12 сантиметрова лодка дето я имаш на 100% обича да се качва на Олимп докато ти гониш ципурите и лавраците, дано кълве филе му, та да не си само ти тоя дето кълве в Елада ;) Стини ямас филе ;)