8 Октомври, 2018 16:16 8 209 12

Вижте злокобното място, на което откриха убитата журналистка (ВИДЕО)

  • виктория маринова-
  • русе

Втори ден продължава разследването на жестокото убийство на телевизионната водеща Виктория Маринова, което разтърси страната с бруталността си. по случая все още няма задържан.

Междувременно местната русенска телевизия разпространи злокобни кадри от мястото на смъртта на 30-годишната жена, която беше административен директор и водеща в телевизия ТВН.

В Русе вече пристигна вътрешният министър Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров, съобщава rusemedia.com.

Продължава активната работа по разкриването на тежкото престъпление. Проверяват се всички вероятни версии. Проверява се криминалният контингент, за който има данни, че е склонен към извършването на тоя тип престъпления. Продължава работата по установяване на лица, които са били евентуални свидетели в хода на разследването, проверява се видеонаблюдението на града. Проверяват се много лица и евентуална тяхна съпричастност към извършеното престъпление, но към момента задържано лице няма. Активно се работи по всички вероятни версии, телефонът не е намерен, но се прави всичко необходимо в тая връзка. Извършват се проверки за евентуални пациенти на Центъра за психично здраве, които са склонни на такава агресия, проверките продължават“.

Довечера от 18.30 ч ще има бдение за Виктория пред Паметника на свободата.

Тялото на 30-годишната майка на 7-годишно момиченце бе открито в събота в труднодостъпен район в Русе - в храсти, близо до р. Дунав. Младата жена е станала жертва на изнасилване и побой. Била е обезобразена и задушена. Криминалисти казват, че не помнят в Русе да е извършвано толкова брутално престъпление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jo hustan

    37 10 Отговор
    За да разследва корупция значи са хора на Герб,те са като октопод в тази държава.Ще обвинят някой клошар или ще изкарат,че е любовна драма,ще видите.

    Коментиран от #9

  • 2 Шишо

    15 4 Отговор
    Оказва се , че джогинга не е толкова полезен .

    Коментиран от #10

  • 3 ШМАТКА

    4 16 Отговор
    АМА СЯ НЕ РАЗБРАХ КВА Е ТАЯ КАКВО РАБОТИ

    Коментиран от #6

  • 4 доко

    1 2 Отговор
    ще хванете кефала..
  • 5 бай Тодор

    11 2 Отговор
    Докато общините поддържат всячески такива "злокобни" места в селата и градовете, винаги ще има такива убийства, грабежи и злини.
  • 6 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "ШМАТКА":

    Ами защото си шматка.
  • 7 Гост

    12 2 Отговор
    С разследването трябва да се заемат европейски криминалисти.
  • 8 Пацо пойзана

    8 1 Отговор
    Надали е от работата и.сигурно някой разгонен нерез и е хвърлил око.жалко за момичето
  • 9 Ставри Модев

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Jo hustan":

    То преди Герб службите бяха в пряк контакт с крими -контингента бе човече, а пък още по-предишните - ДС-тата ограбиха държавните активи, ти да не си израсъл в сградата на ООН ?
  • 10 ДСБ

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шишо":

    Седи си вкъщи, яж си, пърди си и си пиши коментарите за активните люде
  • 11 Соня Кръстева

    3 2 Отговор
    Толкова съм ужасена от мъчението и убийството на това прекрасно,слънчево момиче, че не мога да спя спокойно.
    Нощес сънувах ,че намерих убиеца-на един таван в двуетажна паянтова къща.Беше млад мъж с черна коса и трепереше от нерви. Каза ми името си-Илия или Илиян...И се събудих..Много е ужасно и страшно. Сатаната ходи по земята и хората озверяват...

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.