Last news in Fakti

16 Декември, 2018 11:25 3 947 11

Джигит прегази полицай и избяга

  • джигит-
  • софия-
  • полицай

Гонят го из цяла София

Джигит прегази полицай и избяга - 1

Неизвестен засега шофьор е ударил с колата си полицай и в момента колегите на ранения униформен го преследват, съобщават за сайта „Блиц“ очевидци.

Според тях инцидентът е станал пред магазин „Хит“ на столичния булевард "Александър Малинов" в Младост. След като блъснал полицая джигитът минал през тревни насаждения, ударил друга кола и побегнал.

В момента гонката продължава из цяла София, броят на преследващите полицаи се увеличава. Очевидците твърдят, че колата на преследвания е тъмна на цвят, но са нямали време да видят марката.

Пак според очевидци, удареният полицай е очевидно тежко ранен, все още лежи на мястото на инцидента. Около него има патрулки, пристигнала е линейка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 справедлив

    55 3 Отговор
    Еми, полицаите почват да жънат плодовете на толерантността си към джигити, бандити и цигани.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 696

    45 4 Отговор
    ударен е полицай и извършителя е избягал и още не е заловен. Сега си представете, че ударят така вас и колко време ще е нужно на оплакващите се от ниски коледни бонуси юнаци да стигнат до извършителя. АШКОЛСУН. Полицията на Боко и Цецо, те това е.

    Коментиран от #10

  • 4 269

    26 0 Отговор
    Това е новото мутренско поколение . НИСКИ НАКАЗАНИЯ ИМА. Представете си ,че закона се измени и за всяко отделно деяние се дава по няколко години затвор . Примерно за блъснатият Полицай 10 години , за не спиране за проверка от орган на реда 2 години , за повреждане -умишлено на чуждо имущество 5 години , може и за дрога ,ако има в кръвта 10 години . Като се сумират ето ви ефективно наказание . В Сащ не случайно са го измислил този метод за наказания . Тука политиците подържат мутрите и непослушните с ниски наказания , защото не правят законите ефективни . Виждате как може един шофьор - дрогиран - пиян - без книжка извършил убийство с колата да получи 6 години затвор . За всяко отделно деяние трябва отделно наказание и да се сумират .
  • 5 Гост

    24 3 Отговор
    Миналият ден подадох сигнал, че един дрифти на обръщалото на трамвая след Илиенци посока Требич. Чаках в моята кола жена ми и детето ми да дойдат с трамвая. Първият път като загуби контрол, замалко не удари една спряла кола. Вторият път като загуби контрол над дрифта замалко не се заби в мен. Булката от 112 упорито настояваше да ѝ дам точния адрес и че насоки от рода на обръщалото на трамвая не ѝ вършели работа. Кандиса като и казах, че никъде няма табелки с номера и улици. Но дежурния полицай казал, че щом нямало контакт нищо не можело да направят. Казах ѝ че изобщо не е така и че беше на косъм от два сериозни инцидента. По едно време си викам що ли се боря с глупаци. Ей го на сега е имало контакт. Да ги видим какво ще направят с "тъмния" автомобил. Не съм оптимист, ако шофьорът си е сложил качулка и си е пуснал брада. Пелов да ви разкаже повече как ги правеше на маймуни с неговата качулка.
  • 6 Гост шофер

    8 7 Отговор
    Цитират се закони и наказания-хубаво.А по белите държави не спират за щяло и нещяло.Практика е да те спиратс користна цел.Колкото по големи наказанията толкова по голяма корупция.Въпросния служител явно събира средства за празниците.За 20 лв. под гумите на колата се заврял.
  • 7 Обикновен Бг

    7 0 Отговор
    Дано момчето се отърве с леки наранявания. ДАНО.
  • 8 боко тиквата

    4 2 Отговор
    Дано не го хванат, че да пълни касичката още дълго!
  • 9 нервен

    5 0 Отговор
    Що ми изтрихте коментара бе цървули ??
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 един

    1 0 Отговор
    Нали го задържаха, нещо закъснявате! И представете си, бил криминално проявен, но "само и единствено" за наркотици! Че той почти светец бе!