Last news in Fakti

28 Декември, 2018 16:35 6 981 3

Закопчаха дилърка на опасна дрога

  • видин-
  • дрога-
  • дилърка

Случаят е от Видин

Закопчаха дилърка на опасна дрога - 1
Снимка: Shutterstock

Ченгетата са иззели голямо количество от опасната дрога кетамин след обиск в дома на видинчанка, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Вчера служителите на реда нахлули в жилищен блок в комплекс „Химик“ в крайдунавския град. Те влезли в апартамента на 34-годишната жена, където живеела заедно с 40-годишния си приятел. Униформените започнали обстоен тараш, при който се натъкнали на плик със 115 грама бяло прахообразно вещество. Направен полеви наркотест показал, че това е кетамин.

Веществото се употребява като анестетик във ветеринарната и хуманна медицина. Като наркотик се намира под формата на прах са смъркане. Симптомите на употребата на кетамин като дрога са усещане за релакс и отпуснатост.

Под въздействието на веществото човек може да се почувства напълно отделен психически от тялото си и заобикалящата го действителност, което се асоциира като близко до смъртта преживяване. Също както LSD, кетаминът може да промени усещанията за време и пространство, както и да причини халюцинации.

Вследствие на тези симптоми, употребата на кетамин крие редица опасности. Под въздействието на наркотика човек може да нарани себе си или другиго, заради халюцинациите или загубата на връзката с реалността. Освен това води до здравословни проблеми, а при свръхдоза – и до смърт.
Освен опасната дрога, ченгетата намерили в дома на 34-годишната и плик с канабис с тегло 17 грама.
Работата по случая продължава, по случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българче

    11 2 Отговор
    тая, ако е в Гърция ще излезе на 60 години от затвора
  • 2 Сирищника на Баба Дълбокотунелова

    6 1 Отговор
    Поредните ПР изцепки за общественополезна и здравеопазваща дейност. Демагогия на килограм и популизъм на поразия. Кога най- сетне ще има чист от тютюнев дим въздух? Ограничена реклама, продажба и употреба на концентриран алкохол? Последния е многократно по- вреден от тревата и ЛСД...Ей това е лицемерие.Всрки знае дозата разграничава полезното от отровното...
    ПП. Отивам да тараша дома на баба Станка да я закопчаем, щото има крем виетнамското чудо, който ако го помиришеш се чувстваш все едно си вна ТВ Кула останкино на 525 метър...Смятайки по системата на ' българче' ако беше в Саудитска Арабия да излезе от затвора след 5 прераждания
  • 3 ванката

    0 1 Отговор
    значи да разбираме че кетамина ни показва реалността така ли ? много объркваща реклама сте му направили