Last news in Fakti

18 Януари, 2019 14:50 5 238 7

Увеличиха присъдата на мъжа от Куртово Конаре, убил годеницата си

  • куртово конаре-
  • милена динова

Пловдивският апелативен съд реши - 16 години затвор за Илиян Рангелов

Увеличиха присъдата на мъжа от Куртово Конаре, убил годеницата си - 1
Снимка: Марица

Пловдивският апелативен съд увеличи от 14 на 16 години "лишаване от свобода" наказанието на Илиян Рангелов, предаде Plovdiv24.bg. Той беше признат от Окръжния съд за виновен в това, че в нощта на 28.12.2016 г. в с. Куртово Конаре умишлено е умъртвил Милена Динова. В решението на съда е посочено, че наказанието е необходимо да се увеличи, като се вземе предвид поведението на подсъдимия по време и след извършване на деянието. Пострадалата била настигната на безлюдна улица в тъмната част на денонощието. Единственият, но фатален удар е нанесен с предварително подготвен нож.

Подсъдимият се е опитал да насочи разследващите към друго лице, което според него било с психични отклонения и се навъртало наоколо. В същото време, като смекчаващо отговорността обстоятелство е отчетено това, че по време на досъдебното производство Илиян направил самопризнания в присъствието на защитник, които са подкрепени и с други доказателства. Участвал в проведения следствен експеримент и подробно описал действията си в нощта на инцидента.

По време на съдебното следствие подсъдимият отрекъл да е извършвал убийството. Апелативните магистрати увеличиха и присъденото обезщетение за претърпени болки и страдания на родителите на Милена от по 150 хил. на по 180 хил. лева за всеки от тях. Илиян е с мярка за неотклонение задържане под стража.

Решението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко тиквата

    13 12 Отговор
    Пуснете човека голяма работа
  • 2 ЗАНДАН

    8 11 Отговор
    НЕ МЪЖЕТЕ СА ВИНОВНИ А ЖЕНИТЕ КОИТО МНОГО СИ ВЯРВАТ

    Коментиран от #3

  • 3 Прав си

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "ЗАНДАН":

    Българските жени са много сдухани. Тайланките са най яките жени. Ако имам пари бих отишъл там. Ще има секс ще има всичко. Дори можеш да се ожениш за тайланките. И тайланките са много радостни. А българките са много намръщени сдухани.
  • 4 Готения

    4 1 Отговор
    толкова жени има по света .Не мога да ги разбера тези младите.За какво ти е да убиваш някой само защото не щял да бъде с теб.Такава простотия няма никъде

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Готения":

    Само внимавай, да не се окаже, че супер готината ти тайландка освен красива, с яки гърди и дупара има и пакет. Там са много модерни, евтини и разпространени тия интервенции. Да не станеш ти булката. Иначе си прав за българките.
  • 6 Куманов

    3 2 Отговор
    Никой не може да знае какво би направил в такава ситоация като неговата та дори незнаем каква е била точната ситуация такамоли да съдим човека!искам да питам колко от вас познават Илиян Рангелов от Куртово Конаре та пишат ваобще коментари против него?

    Коментиран от #7

  • 7 отговор

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Куманов":

    Куманов не нужно да познаваш БОКЛУЦИ за да ги разпознаеш лесно! Но по една случайност се запознах с тези боклуци!
    Пълни ИЗРОДИ ЛЪЖЛИВИ СА! Цялото им котило са тъпи до кретения и ЗЛИ и долни изчадия!!