1 Април, 2019 15:15 2 486 3

Арестуваха мъж, опитал да убие възрастна жена в дома ѝ

  • бяла-
  • русе-
  • арест-
  • опит за убийство

Тежкото престъпление е извършено в град Бяла, Русенско

Арестуваха мъж, опитал да убие възрастна жена в дома ѝ - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията в град Бяла, област Русе, е арестувала 33-годишен мъж, който опитал да убие 78-годишна жена в дома ѝ, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Случаят е от неделя сутринта. Около 8:40 часа в полицията постъпил сигнал, че жена е открита в безпомощно състояние в дома си в Бяла. Тя била откарана с линейка в Университетската болница "Канев" в Русе с фрактура на черепа и с множество травми, с контузия на мозъка и мозъчен кръвоизлив. От лечебното заведение съобщиха, че жената е настанена в интензивното хирургично отделение с опасност за живота, като се полагат всички грижи за нея.

При огледа в дома на пострадалата криминалисти иззели следи. Така при разследването бил задържан 33-годишен мъж. По-рано сутринта той бил установен от екипи на полицейското управление в Бяла, след сигнал, че се движел в неадекватно състояние из града.

Мъжът е отведен и настанен в психиатричната болница в Бяла, където е под полицейска охрана.

Разследването на случая продължава под надзора на Русенската окръжна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анонимен

    6 1 Отговор
    Ежедневието в анадола...
    на анадолчани не им пука.
  • 2 Злобен

    8 0 Отговор
    ЕДИН ЛЕКАР РАБОТИЛ В МАРОКО КАЗА. УБИЙЦИТЕ ВИСЯТ ПО ТРИ ДНИ ОБЕСЕНИ. НАПРАВИЛО МУ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ЛУДИ, ПСИХИЧНО БОЛНИ НЯМА. ЗАЩО ЛИ ? СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ПОЧТИ НАПЪЛНО ОПРАВЯ НЕЩАТА. НЕ БИЛО ПРЕВЕНЦИЯ, АМА Е ОГРОМНО НАЗИДАНИЕ ЗА ВСИЧКИ ХОРА.
  • 3 някой

    2 0 Отговор
    Никак не е лесно да бъдеш информиран за различни чудовищни престъпления, при които извършителите се отървават с по десетина години, биват освобождавани предсрочно, или на доживотен затвор понякога, но остават живи и здрави с възможност да избягат от затвора. Поне на мен не ми е известен случай някой убиец да е минал само с едно единствено убийство или грабеж. Това е особен вид психика, човек така се ражда, понякога се прави на превъзпитан, но е същият. Демократичното отношение към убиеца не води до нищо добро. Имал бил права май много повече от жертвата, да му мислят близките й! До какво ли ще доведе това? Убийците ще надвишат по брой нормалния човек, който ще се превърне в потенциална или действителна жертва.