Last news in Fakti

9 Април, 2019 11:05 11 058 7

Пуснаха Анита Мейзер от затвора (ВИДЕО)

  • анита мейзер-
  • затвор-
  • заведение

Миската се радва на свободата край Пловдив

Пуснаха Анита Мейзер от затвора (ВИДЕО) - 1

Анита Мейзер се радва на свободата, пиейки вино и в приятна мъжка компания край Пловдив. Читатели на TrafficNews.bg са засекли миската в популярната конна база в село Житница. По думите им, тя е била придружавана от мъж, а стремежът ѝ да бъде неразпозната, останал неуспешен. Макар с шапка и очила, Мейзер е приковала погледите на клиентите на винарната в неделя.

Оказва се, че преди две седмици обвинената в убийство по непредпазливост, е излязла от ареста. Там тя е прекарала 40 дни. В момента обжалва наложената ѝ първоначална присъда на по-горна инстанция.

Припомняме, че Мейзер е призната за виновна по двете обвинения – за подкуп и за причиняване по непредпазливост на смъртта на нейния съпруг – 39-годишния Николай Димов. За всяко от тях съдът е преценил за справедливо да определи наказание „Лишаване от свобода” за срок две години.

По правилата на групирането на наказания е определено Мейзер да търпи лишаване от свобода за срок от две години при общ режим. Наложена ѝ е и глоба в размер на 4000 лв. Уважен е граждански иск в размер на 100 000 лв.

Припомняме, че Анита Мейзер бе обвинена и предадена на съд за това, че на 14 август 2016 година е причинила по непредпазливост смъртта на съпруга си.

Освен това тя предложила като подкуп сумата от 30 000 евро на полицейски орган, за да не я арестува за извършеното престъпление.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меркел

    21 3 Отговор
    Преместих го.
  • 2 ухааа

    17 0 Отговор
    време е да скочат акцийте на корпорацийте произвеждащи свински опашки
  • 3 гост

    15 0 Отговор
    От сега го съжалявам който и да е този смел джендър . Скоро ще го направят известен медиите и него ,поредния самоубил се глупак.
  • 4 йокин

    16 0 Отговор
    Нещо,не разбирам,две години затвор,а пие вино,в конна база.
  • 5 Члена

    14 1 Отговор
    Цацаров спиш ли,ако утре някой надупи щерка ти, дали пак ще си толкова толерантен и ще го пуснеш или може и на санаториум да го пратиш.
  • 6 Що така бре........

    2 0 Отговор
    Щяла пак да става миска........... ха-ха-ха......по-смешен виц не бях чувал.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.