30 Април, 2019 15:11 1 365 11

ВМРО обсъди с премиера битовата престъпност

  • ромска престъпност-
  • цигани-
  • роми

Строги наказания за биячите на полицаи

ВМРО обсъди с премиера битовата престъпност - 1

Патриотите от ВМРО се срещнаха с премиера Борисов за проблемите с битовата престъпност и агресията срещу служителите на реда, съобщиха от пресцентъра на партията.

Срещата се е състояла в Министерски съвет. Присъствали са Ангел Джамбазки, Александър Сиди, доц. д-р Милен Михов, Юлиан Ангелов, Красимир Богданов, Атанас Стоянов, както и заместник-министърът на правосъдието от квотата на ВМРО проф. Николай Проданов.

Вчера след поредното циганско меле в Куклен, при което пострадаха двама полицаи и беше счупена патрулна кола, ние -Патриотите от ВМРО, отново поискахме спешното приемане на Концепцията срещу циганизацията, предложена от заместник министър-председателя по обществен ред и сигурност, министър на отбраната и лидер на ВМРО - БНД Красимир Каракачанов, посочват от партията.

Отново поискахме служителите на реда да получат неприкосновеност и настояхме внесените в НС законопроекти за неизбежната отбрана, а именно отпадането на бързото производство за тежки престъпления, отпадането на „споразуменията“ с прокуратурата и повишаване на наказанията за маловажни кражби да бъдат придвижени и гласувани в спешен порядък. Бяха обсъдени проектите за модернизация на армията, казват от ВМРО.

Всички тези теми бяха подробно представени и обсъдени с министър–председателя Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Citizen X

    15 0 Отговор
    Няма нещо, което вече да не е измислено по този проблем? Колко десетилетки трябва да го обсъждат? - като воеводите в кръчмата.
  • 3 Bahti

    13 0 Отговор
    ПАК НИЩО НЯМА НА НАПРАВИТЕ! КОГА ГИ ПУСКАТ .!.
  • 4 Гост

    9 0 Отговор
    Уважаеми Дами и Господа управляващи, никой вече не Ви вярва! От тук нататък, ще Ви бъде много, ама много трудно!
  • 5 Чичко тревичко

    7 3 Отговор
    Лелееее е сега ще спре битовата престъпност!!! Леее Каракачанов сам ще ги лови този лекоатлет!!ще ги лови като котка мишка!!!мммм е трябва да се лъжат някак гладните гласоподаватели!!! Това не ли също вид измама!!! Също като ,АЛО" МАФИЯТА!лъжат обикновените хорица,че ще се справят със всеки един проблем! ( Но преди изборите! ) После след изборите им взимат паричките чрез - ток,вода,данъци,кабелна,глоби и тн!!!!
  • 6 Гост

    5 2 Отговор
    През ден четем, че некой обсъждал с некой битовата престъпност и накрая един гоуем КОР. А ако трябва да разчитаме на дебелия каракачанов, по-добре нема смисъл, тоа нищо не може
  • 7 ха ха

    9 1 Отговор
    Циркови артисти в това управление бол
  • 8 Kasapina

    5 3 Отговор
    Таия свиня зашто не обсъди със примера политическата корупция и престъпност и продажбите на паспорти това неели престъпно а свинио .
  • 9 Правосъдие на място

    3 0 Отговор
    Предлагам при такива ситуации една малка определена групичка от момчета с мотори минавайки случайно през населеното място да си свършат работата като след 10мин се ще се появи полицията и ще направи мащабно разследване
  • 10 А,де ...

    3 1 Отговор
    ''Срещата в Министерскя съвет продължи с дружестки банкет, на който бяха обсъдени квотите за евроизборите.''
  • 11 Луд

    3 0 Отговор
    Другия месец пак ще я обсъдят.