1 Май, 2019 17:13 9 909 10

Майката на убитата Дарина с нови разкрития за зверството

  • дарина-
  • викторио

Ваня сподели в личния си Фейсбук профил първото ѝ интервю, което е дала след трагичната случка

Майката на убитата Дарина с нови разкрития за зверството - 1

Майката на брутално убитата в столичния квартал "Надежда" Дарина – Ваня Министерска сподели нови детайли около зверското деяние на Викторио Александров, при което той не само уби жената, с която живееха заедно, но и едногодишната им дъщеричка Никол, съобщи Блиц.

Ваня сподели в личния си Фейсбук профил първото ѝ интервю, което е дала след трагичната случка.

Освен това тя написа следното (публикуваме думите ѝ без редакторска намеса):

"Това е първото ми говорене в медиите за убийствата на децата ми, в което не премълчавам факти! "По препоръка " на полицията, мълчах само и единствено от желание да не преча на разследването, уви това мое решение се обърна срещу нас. Мълчанието ми се оказа само и единствено в помощ на жестокия убиец! Продължавам да недоумявам защо е толкова трудно на полицията и прокурора да приемат мотива, който мотив, апропо е стар колкото света! Толкова ли е трудно да се добави още едно обвинения, "убийство с користна цел " ! Но явно е трудно когато някой ти нарежда как да се случат нещата! Жалко, жалко, че сме се родили в България, страна майка на корупцията и безчовечността !".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така си е

    77 10 Отговор
    Не е чесно този да живее за сметка на данъкоплатците. НРБ не допускаше това.Тогава разходите за такива отрепки се свеждаха до цената на куршум за Макаров.

    Коментиран от #4

  • 2 Име

    10 48 Отговор
    И какви са "новите" разкрития?!?
    Айде стига сте ни занимавали с тази и общителната и дъщеря.
  • 3 Гоуст

    26 16 Отговор
    Не е редно да застреляш жена си, особено и детето и, но не е редно и тъщата да е първа дружка с дъщеря си. Когато едно младо семейство се ожени, родителите да бъдат максимално далече, защото се пораждат неизбежни конфликти
  • 4 Шляхтиц

    42 5 Отговор

    До коментар #1 от "Така си е":

    В НРБ всички престъпници работеха на каменни кариери, тухларни, мини за въглища или цветни метали, металургични комбинати и т.н. и т.н.. Заработваха пари не само за собствената си издръжка, но и изкупваха греховете си по подобаващ начин. При евроатлантическата демокрация почтените и трудолюбиви хора, едва свързващи двата края за себе си, хрантутят изверги като циганина Северин по двадесет, тридесет години и са длъжни да им осигурят в затвора интернет и телевизор..........

    Коментиран от #6

  • 5 tixo73

    23 2 Отговор
    това може да го извърши само Слабоумен човек! а за държавата ни..-без коментар...
  • 6 Е сега ще изхранваме

    16 1 Отговор

    До коментар #4 от "Шляхтиц":

    И българина Викторио...
  • 7 Калина

    3 0 Отговор
    Наркоманите споделят всичко на дилърите нещо, като изповед пред олтара или във фризьорския салон, но доста от информацията им се потвърждава.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Обективна

    4 0 Отговор
    Жалко, много жалко че хора като вас са истински жертви, които не намират обективно съдействие от разследващите органи. Не вярвам, че някой се опитва да отърве този изрод. Мога само да Ви посъвътвам да говорите повече с разследващите и наистина се надявам да намерите съдействие и от други жертви на това извратено животно. Наред с всичко това приемете и един съвет да не се асоцирате пред обществото с други псевдо жертви, които нямат нищо общо с Вашата трагедия. Техните проблеми са материялни и подбудите в никакъв случай морални. Когато хората ви гледат заедно по инициативи и по телевизията не могат да разберат обективно какво ви е на вас. Пазете се от интригантки, които използват Вашата лична трагедия за лични и при това чисно користни цели. Успех Ваня!