10 Юли, 2019 11:26 6 632 11

Обиски в три града заради кметски син

  • иван белишки

Миналия месец Иван Белишки беше заснет със скрита камера как продава античен пръстен

Обиски в три града заради кметски син - 1

Обиск и претърсвания на три адреса по едно и също време са извършени вчера във връзка със задържането на Иван Белишки, съобщи Trafficnews. Синът на кмета на Панагюрище Никола Белишки е разследван за незаконна търговия с културни ценности. 20-годишният младеж беше задържан в дома му в София заедно с неговата приятелка Габриела Божидарова.

В жилището на улица "Нишава" са открити артефакти и револвер. По същото време е претърсен и апартамент на Габриела в Перник, както и семейната къща на Белишки в Панагюрище. Засега не е ясно какво са открили там криминалистите. Според предварителна информация той не е бил изненадан от обиска и вероятно е укрил по-голямата част от антиките, които предлага за продан.

Кметът Белишки отказа коментар на случая и предложи среща с адвоката му.

Миналия месец Иван Белишки беше заснет със скрита камера как продава античен пръстен и предлага още много артефакти. Младежът се похвали, че се занимава с незаконна търговия вече четири години и досега не е имал никакъв проблем.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рум

    28 13 Отговор
    Сигурно тате е от ГЕРБ та какъв проблем?
  • 2 Мордекай

    21 29 Отговор
    Няма значение от кои е , ГЕРБ са доказали че не покриват никого , има ли престъпление има и наказание. Ерата на братко и батко от времето на шумкарите вече не е актуална .
  • 3 Боракай

    8 21 Отговор
    Това е изцяло организирано с цел опетняване на името му и това на баща му като кмет!

    Коментиран от #4

  • 4 Възхитен

    23 2 Отговор

    До коментар #3 от "Боракай":

    Награда за полицаите и началника им които са извършили ареста! Награда и за тези които са го щракнали със скрита камера и изобличили! БРАВОООО! Всеки ден трябва да има такива новини със самозабравили се политици и техните семейства.
  • 5 Гост

    14 0 Отговор
    Кой тък го познава този малък сИнковец?!?
    Да видим МВР, прокуратура и съд дали ще прикрият във времето престъплението.
    Те го хванали на местопрестъплението, пък ТОЙ видиш ли - невинен да излезе.
    Съд до дупка
  • 6 Гост

    2 13 Отговор
    Всичко е насочено срещу баща му
    Това си е практика на Герберастите така се прави чистка жалко че Белишки старши е крайният потърпевш

    Коментиран от #7

  • 7 Панагюрец

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    "Насочено срещу баща му"... вервам ти, ама не съвсем! От къде един даскал има толкова кинти, а? Може би и антиките им са наследствени???
  • 8 Брачед

    12 0 Отговор
    След като са намерени вещи в "бащината къща", какво има да го мислите? Нима г-н кмета не е знаел какви ги върши отрочето му? Налапал се с власт и мисли, че ще е вечен на този пост. Погазват се всякакви принципи в ГЕРБ от подобни кадри. Няма място в редиците на ГЕРБ, защото той ще направи всичко за да спаси сина си - пари, власт и политическо влияние.
  • 9 Гарван Гарванов

    2 5 Отговор
    Ако тате е от ГРОБ, явно е спрял да слушка, ако ли не е, значи пак не слушка. Идат избори ей! Цецо светецо, колко молитвени закуски направи та да му дадат фондация.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Някой Панагюрец

    1 1 Отговор
    Таткото е кмет на ГЕРБ!!!Патриот е,душа дава за свобода!!!Но не своя, а душата на НАРОДА!!!