22 Януари, 2020 17:41 1 851 3

Четирима души обрали бензиностанцията в София

  • бензиностанция-
  • казичане-
  • обир

Хубавото в случая е, че няма въоръжени хора и няма бруталност при извършване на престъплението, коментира главният секретар на МВР Ивайло Иванов

Четирима души обрали бензиностанцията в София - 1

Записите показват, че са влезли четирима души, взели са касата и част от оборота и са напуснали. Хубавото в случая е, че няма въоръжени хора и няма бруталност при извършване на престъплението, коментира главният секретар на МВР Ивайло Иванов, цитиран от БГНЕС.

Около 3 часа през нощта, маскирани задигнаха около 10 хиляди лева от бензиностанция в района на Казичене.

Работи се по абсолютно всички версии като при всяко престъпление. Съвсем скоро ще имаме резултати, заяви Иванов по повод поредната обрана бензиностанция от днес.

„Към този момент не можем да кажем дали един и същи е почеркът в сравнение с обраната преди дни край Долни Богров. Докато не задържим извършителите, няма как да го потвърдим“, каза Иванов.

Само преди няколко дни, отново маскирани мъже, обраха бензиностанция на бул. "Ботевградско шосе" в столицата.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан Азис

    1 1 Отговор
    Татари дееба
  • 2 ТТТ

    0 0 Отговор
    10 000 лв в Казичене
  • 3 Румен

    0 0 Отговор
    Спътниците следят,и още има глупаци които крадът.