Last news in Fakti

13 Февруари, 2020 16:06 3 249 8

Ексклузивни СНИМКИ и ВИДЕО от ареста на полицейските шефове

  • арестувани-
  • висши полицаи-
  • софия

Припомняме, че заместник-началникът на Трето РПУ в София и шеф на сектор в СДВР бяха арестувани при операция на прокуратурата и отдел "Вътрешна сигурност" на МВР

МВР разпространи ексклузивни снимки и видео от операцията на Дирекция "Вътрешна сигурност" - МВР със съдействието на Софийска районна прокуратура от задържането на двама служители на МВР.

Припомняме, че заместник-началникът на Трето РПУ в София и шеф на сектор в СДВР бяха арестувани при операция на прокуратурата и отдел "Вътрешна сигурност" на МВР.

На специален брифинг на прокуратурата за арестуваните полицаи в София бяха разяснени обстоятелствата по задържането им и наличната информация към момента.

"Предприети са незабавни мерки, води се досъдебно производство. Претърсвани са на работните помещения – вещи и документи, намерена е преписка. Извършени са обиски при задържането, иззет е мобилен телефон. Обискирани са личен автомобил и вещи. Налице са доказателства за привличане на обвиняеми по обвинение във вещно укривателство. Началникът на сектора е помагач. Двете лица са задържани до 72 часа, в събота ще бъдат приведени в съда. Разследването продължава. Вероятно е да бъдат установени доказателства за други престъпления по служба.

"Дамата, която е депозирала сигнала, е възрастна жена в недобро финансово състояние, която сама се грижи за малко дете. Дамата се е явила в тотото и е заявила, че фишът с печалбата ѝ е бил отнет, това не е спряло служителя да го депозира от свое име."

Ексклузивни СНИМКИ и ВИДЕО от ареста на полицейските шефове


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 али баба

    4 3 Отговор
    ЦЕНЗУРА В ПИК,,,,,,,,,,И БЛИЦ...............НЕ ДАВАТ ДА НАПИШЕШ НЕЩО ПОХВАЛНО ЗА РУСИЯ............ХАХАХАХА 2-СОРОСОИДНИ САЙТА.........АЗ СЪМ РУСОФИЛ ИЛАТЕ И МЕ ИЗЯЖТЕ........ХИХИХИХИХ
  • 2 Митко

    21 1 Отговор
    Само протестират, че са им малки заплатите а нищо не споменават за допълнителните доходи от престъпленията им!
  • 3 смърт на комунизма

    26 1 Отговор
    защо са с маски ?
    защо им се крият лицата ???
    докога ще крият престъпниците ?
  • 4 Петьо

    23 0 Отговор
    Привилегия ли ползват че са им сложени маски да не им се скиват зурлите ?
  • 5 SDS

    7 2 Отговор
    Прав беше Борисов-при всяко престъпление има замесен полицай.Наказанията за ченгетата да се умножават по 3,14
  • 6 Хайдутин Народен

    9 0 Отговор
    Срамно...Това е малка част..от Пирамидата..ниско..ниско долу..Чичковците от ГЕРБ са спокойни..щото за кокошка нема прошка..а за гепени милиони нема никакви закони...Коръбът потъва..и първи бегат големите мишоци..
  • 7 Бай Ставри, втори етаж - честен и справе

    4 0 Отговор
    Пак ще спечелим изборите! Железни сме! Полицай, роднина, полицай, роднина...
  • 8 Георги

    6 0 Отговор
    Защо са с маски???Защо ги крият от камерите?Когато задържат други хора,всячески се стараят да покажат лицата им на обществото!