Last news in Fakti

19 Август, 2012 11:54 1 916 2

Петима нашенци източвали банкомати в Истанбул

  • банкомати-
  • истанбул-
  • турция-
  • точат

Истанбулската полиция разби банда от петима български граждани, източвали банкомати в Истанбул, съобщиха от пресцентъра на дирекцията по сигурността в Истанбул. Екипи на полицията, по подаден сигнал организирали проследяване на бандата от влизането й през границата до Истанбул, където отседнали в различни хотели, предаде БНР.

С едновременна акция в кварталите Бейоглу и Беязът членовете на бандата били заловени в момент, когато поставяли камери и устройство за копиране на кредитните карти в няколко банкомата. При арестa, в тях са намерени 8 фалшиви кредитни карти, 5 микрокамери и устройство за копиране на банковите карти.

Задържаните са предадени на съдебните власти. Според полицейското следствие бандата се подвизавала и в други страни освен в Турция.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питане

    0 0 Отговор
    ..."5 микроМАкамери"-това нов модел
    ли е,авторе??....
  • 2 ..................

    0 0 Отговор
    ТЕЗИ ПЕТТИМАТА,АКО ГИ ПУСНАТ ПОД ГАРАНЦИЯ ОТ ПО 1000 ЛИРИ ЩЕ СЕ ОБРЕЖА НА ПЛОЩАДА.
    НАШИТЕ СЪДИИ ДА СЛЕДЯТ ОТБЛИЗО ПРОЦЕСА И ДА СЕ УЧАТ КАК СЕ РАБОТИ.