Last news in Fakti

29 Май, 2020 17:50 6 879 11

Убиецът на Милен Цветков е в ареста, пускането му е фалшива новина

  • кристиан николов-
  • милен цветков

От прокуратурата опровергаха твърдения, появили се в социалните мрежи и някои медии

Убиецът на Милен Цветков е в ареста, пускането му е фалшива новина - 1
Снимка: БГНЕС

Фалшива новина е "пуснала на свобода" Кристиян Николов - дрогирания шофьор, причинил фаталната катастрофа с Милен Цветков. За това информираха от пресцентъра на Софийска градска прокуратура. Ето какво написаха от държавното обвинение относно мярката за неотклонение на обвиняемия Кристиан Николов:

Във връзка с невярна информация, разпространена в медии и социални мрежи, за това, че обвиняемият Кристиан Николов, привлечен към наказателна отговорност за извършено от него умишлено престъпление по чл. 342, ал. 3, б. „в“, вр. ал. 1, пр. 3 от НК, е с изменена мярка за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека, Софийска градска прокуратура съобщава:

По искане на държавното обвинение, от 23.04.2020 г. обвиняемият Николов е с мярка за неотклонение „задържане под стража“. Тази мярка не е била обжалвана от него пред втора съдебна инстанция. Понастоящем той се намира в следствения арест.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гробар съм

    36 4 Отговор
    Да не излиза!
  • 2 Родолюбец

    33 4 Отговор
    Трябва доживотна присъда на такива без право на помилване. Убийство след употреба на 3 вида наркотици, доказано в кръвта на УБИЕЦА на Милен Цветков. Трябва да страда цял живот, бавно и мъчително.
  • 3 Полезен ход

    18 4 Отговор
    Прокуратурата, информирайте своевременно обществото и се самосезирайте за фейка.
  • 4 asd

    7 4 Отговор
    "Фърляме прах в очите, против крокодили!"

    Само Арабаджиеви са навън, защото изведнъж станаха много 'убави хора! Този "лошия" си е вътре.
  • 5 Обикновен човек

    16 7 Отговор
    Не смеят да го пуснат защото този няма да се прибере жив в къщи ако е на свобода толкова го "обичат"хората!!!Той си изпълни задачата а сега го пазят в ареста, уговорката е такава!!!!!
  • 6 Абсурдистанска реалност

    5 6 Отговор
    ,,Понастоящем той се намира в следствения арест."
    Тоест,на свобода в Германия,а мухи за лапане колкото щеш.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Будалата

    12 1 Отговор
    Тоз наркоман с това стана известен. С убийството на Милен Цветков. Както един стана известен с убийството на Джон Ленън. Алкохола и наркотика не прощава.
  • 9 В е л и к и я

    15 1 Отговор
    Най добре е да го сложат в някоя подобна на Субаруту кола на същия светофар , и да го ударят отзад със същия джип със същата скорост , според мен е около 160 км ч .. ако оцелее го пускайте .. нищо че ще е подготвен докато Милен не е бил

    Коментиран от #11

  • 10 РЪМПЕЗИ

    13 2 Отговор
    АМА ТОЙ ОЩЕ ЖИВ ЛИ Е...КЛЕТА БЪЛГАРИЯ...
  • 11 Стоянов

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "В е л и к и я":

    Страхотен отговор,точно на място!