Last news in Fakti

8 Юли, 2021 10:07 4 862 13

Откриха труп на 15-годишно момиче във Велико Търново, има задържан

  • труп-
  • момиче

Води се разследване

Откриха труп на 15-годишно момиче във Велико Търново, има задържан - 1
Снимка: БГНЕС

15-годишно момиче е открито мъртво във Велико Търново. Трупът е намерен в сряда вечерта около 22:30 часа в района на хижата на алпиниста в кв. „Зона В“. Тийнейджърката е била издирвана в продължение на два дни от семейството и приятели ѝ, като дори са пуснали апел за помощ в социалната мрежа Фейсбук.

Една от версиите за смъртта е убийство, като дори има задържан заподозрян, съобщава „Борба“. Момичето е родом от село Ресен. Ученичка е в Професионалната гимназия по електроника „Александър Степанович Попов“ във Велико Търново.

По информация на изданието е изчезнала в началото на седмицата, като последно е забелязана с мъж на 40 години от Ресен.

Той работел във фурната в малкото населено място, а вечерта преди да бъде открито безжизненото тяло е нощувал с момичето в хотелски комплекс на 7 километра до Велико Търново. Мъжът е арестуван, по случая тече разследване, образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МГЕРБ

    20 5 Отговор
    Бъдещето на България.
  • 2 Лао Цзъ

    21 2 Отговор
    Труповете много,моргите малко,трябва да се сменя издъно,щом си стигнал дъното..
  • 3 hh88

    19 2 Отговор
    Въженце!
  • 4 Кратун

    49 2 Отговор
    Лека му пръст на детето, а за убийство на дете трябва да има присъда"смърт".

    Коментиран от #6

  • 5 Педофил

    28 2 Отговор
    убиец........
  • 6 Поправка

    28 2 Отговор

    До коментар #4 от "Кратун":

    За убийство на Човек трябва да има смъртна присъда
  • 7 къде са родителите

    38 3 Отговор
    15 годишно момиче нощува в хотел с 40 годишен какво се случва

    Коментиран от #9

  • 8 15 Годишна

    8 3 Отговор
    Набора ката въртяла 40 годишни по любов не е за пари
  • 9 Ми какво

    5 8 Отговор

    До коментар #7 от "къде са родителите":

    За овладяване на електрониката се изискват добри знания по математика. При това онлайн обучение, момичето е натрупало пропуски и помолило 40 годишният да и обясни задачите.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 kirasirrav

    9 2 Отговор
    Четох местните търновски медии. Казва се Ипек, (по името предполагам туркиня или турска циганка-на снимката е мургавичка ) била от добро семейство и редовно ходела на уч-ще, ама прекарала предната нощ с някакъв 40-годишен мъж ?!? Какви ги върши 15-годишна добра ученичка, с този мъж в хотела / където били заедно през ноща ? /.
    Съжалявам много за нея, ама нещата не са били много читави май.

    Коментиран от #12

  • 12 БПФ

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "kirasirrav":

    Не е туркиня, а хъхреща. За тях всяко дете, което на 15 още ходи на училище, че дори може да си напише името, е "добър ученик". И нищо не казва родата - какво прави с хотел с някой, който по ромовите стандарти, може да и бъде дори дядо. Това е педофилство, ама нали и то е част от ромовата "култура"? Явно са искали да я хързулнат за булка на чичката, ама нещо се е объркало. Все пак жалко за момичето, от което е можело и да стане човек.
  • 13 Кольо

    1 0 Отговор
    Малолетна по държавен закон. Оня чичка да каже дали не са опитали да го изнудват или да каже кой е сотеньора-той или друг . Отчела ли си е лептата? Ще си каже освен ако не го е страх и той да не я последва . Голяма загуба за родата. Жалко .