Last news in Fakti

15 Август, 2021 16:42 9 284 136

Прокуратурата: Четирима служители на МВР са привлечени към наказателна отговорност заради полицейското насилие

  • полицейско насилие-
  • прокуратура-
  • софийска районна прокуратура

Разследването продължава и е взето на специален надзор, сочат от държавното обвинение

Прокуратурата: Четирима служители на МВР са привлечени към наказателна отговорност заради полицейското насилие - 1

По повод на публикуваните в редица електронни сайтове видеоклипове, съдържащи кадри на полицейско насилие, от Софийската районна прокуратура информират следното:

Под ръководството и надзора на СРП са образувани 65 броя досъдебни производства във връзка с хулигански действия и причинени телесни повреди по време на протестите през лятото на 2020 г. Двадесет и четири /24/ броя от тях вече са приключени и внесени в съда. С влязъл в сила съдебен акт са осъдени 4 лица.

По повод публикуваните видеоклипове, съдържащи кадри на полицейско насилие, Софийска районна прокуратура наблюдава досъдебно производство за извършено престъпление по чл.131, ал.1, т.2 във връзка с чл.130, ал.1 от НК - причиняване на телесни повреди от полицейски служители при изпълнение на службата им.

В хода на разследването са разпитани множество свидетели, изискани и приобщени са записи от видеокамери, включително записът от камера „под колоните на МС“. Изготвена е видео-техническа експертиза от експерти от СДВР. Изискани и приобщени са медицински и други относими документи. Назначени и изготвени са съдебно-медицински експертизи, сочат от държавното обвинение.

Привлечени към наказателна отговорност до момента са четири лица – служители на Министерство на вътрешните работи към датата на извършване на деянието, за престъпление по чл.131, ал.1, т.2 във връзка с чл.130, ал.1 във връзка с чл.20, ал.2 вр. ал.1 от НК.

Разследването продължава и е взето на специален надзор, допълват от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 45 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сийке

    251 6 Отговор
    Оная изрусената полицайка с опашката дето риташе онзи на земята, привлечена ли е ?

    Коментиран от #10, #51, #99

  • 2 сила

    190 5 Отговор
    А РУСИЯ ПАРЦАЛ....

    Коментиран от #46, #100

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пурко

    247 3 Отговор
    Само четирима?!? На видеото са доста повече и оная пиклива милиционерка умирисана най-вече която и тя рита момчето по слабините! Нея първо трябва да уволните и накажете!
  • 5 Ива

    228 8 Отговор
    А Боико Методиев Борисов кога?

    Коментиран от #120

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 дядото

    167 2 Отговор
    а къде беше тази тения една цяла година,та едва след появата на видеото се разработи пфу

    Коментиран от #106

  • 8 Ще ги

    154 2 Отговор
    мъмрят ли за извращенията и агресията към хората ? Покажете им лицата на всички !
  • 9 факти

    175 7 Отговор
    Само 4? Аз видях 15 биячи на безпомощно деца, завързани с белезници и сексуално снимани.

    Коментиран от #15

  • 10 Как сте е привлечена

    95 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сийке":

    Та Това е самата Сийка
  • 11 Верно ли бе

    62 2 Отговор
    Има и привлечени аз нищо не видях ПЕЕВСКИ се казвам
  • 12 нона

    103 1 Отговор
    Прах в очите на хората.
  • 13 гадно

    108 3 Отговор
    Рибата се вмирисва от главата да започнат от там не, че и еничарите не са за съд, но е крайно време в кауша да отиде и висшестоящ началник или бивш министър.
  • 14 плюс минус

    146 5 Отговор
    Това насилие бих го определила като полицейски терор.
    Дори и да са виновни пребитите, след като са с белезници зад гърба, НИКОЙ няма право да ги бие, рита, да блудства с тях.
    И защо повече от година прокурори и разследващи си бъркат в носа?
    Така им нареди ББ ли?
    Разследване и съд!
    От тогавашния премиер и силовия министър, до некадърниците послушковци прокурори.

    Коментиран от #55

  • 15 да бе

    73 6 Отговор

    До коментар #9 от "факти":

    С мутрата и Гешев, 2 министри, секретарна мтромвр-то - 20 при бай Ставри
  • 16 ТРОЛЛ

    21 68 Отговор
    Видя се, че с ИТН няма да се разберат за власта, и откриха предизборната кампания с това видео.

    Проблема обаче е, че компроматите намаляват, а ГЕРБ са си все така тук.

    Коментиран от #87

  • 17 dron

    104 3 Отговор
    Само 4-ма ?Та на видеото имаше поне 15-20 ритащи,удрящи,плюещи и влачещи несъпротивлящи се хора полицаи.Силно ме впечатли една изрусена полицайка,която риташе наравно с най-активните алфа самци.Учудвам се с какво ги бяха мотивирали така? Не ще да ебило само думи...
  • 18 Архимандрисандрит Бибиан l

    8 47 Отговор
    Кога гледаме теа кадри каде кольегите мачкат кофтио матреал винаги го правиме на фона на грацка музика!

    Коментиран от #57

  • 19 Хубавото Сийче

    11 31 Отговор
    Аре, успокойте се.
  • 20 Host

    66 3 Отговор
    Аз изброих минимум 12 ченгета. Само с 4 няма да се отърват! Къде ще идат другите? В западна Европа? Ох, да ми дойдат на къси вълни тук!
  • 21 Тони

    54 1 Отговор
    Кьорфишеци и ЧАЛГА ни заливат отвсякъде!!! Ей, хора, накъде отиваме??!
  • 22 Кака Мара

    63 0 Отговор
    Имената им кои са? Кога ще ги арестуват?
  • 23 хиподилл

    86 5 Отговор
    А русата хамсийка Сийка защо каза, че е в отпуска и не ги е видяла, а пък проКУРватурата даже е повдигнала обвинения? Сийче, Сийче, с Гешеф вече не знаете къде се намирате.
  • 24 Ива

    77 2 Отговор
    Ако прокурора - мафиот и сикаджията не бъдат подведени под съдебна отговорност за престъпленията извършени от тях , тази държава никога няма да бъде нормална и ще попадне в четвъртият свят !
  • 25 И днес Маринов...

    73 1 Отговор
    ...ми се прави на ощипана госпожица...!Представете си и той искал издирване и наказания...!А бре Аланкоолу...,а чий му дири цели 8 месеца,та чак сега като видя дебелия и веднага обърна палачинката...!!!
  • 26 Мунчо

    79 1 Отговор
    Записът е бил известен не само на прокуратурата, а и на ръководството на МВР!
    Какви ги дрънкат тогава Маринов и Терзийски?

    Досега трябваше да има осъдени, а не само привлечени полицаи, дрън, дрън, дрън, да мине време, белким всичко се забрави!

    Коментиран от #39

  • 27 Виталия

    61 1 Отговор
    Полицаите, най-ниските ще операт пешкира, че са изпълнявали заповеди. Нагоре по веригата ни лук яли, ни лук мирисали. Демокрация на кукувден ще има в България. По-скоро държавата ще се разпадне или ще бъде завлядана отвън, но не от разстояние, а вече оттук ще управляват.
  • 28 3.14К

    53 1 Отговор
    Полиция, прокуратура, съд, разформироване и отнемане на всички бонуси. Който мине детектор на лъжата може да се върне. Това се отнася за цялата държавна администрация. А на Сийка и началника и .......
  • 29 Поради провала на ИТН

    42 1 Отговор
    И лично Трифонов, той е дал подкрепа за Радев с цел да смъкне и неговия рейтинг покрай него. Казал е -" Изгорях , но ще изгоря и Радев " - Румен Радев дал нареждане всички близки до Слави и сценаристите му експерти да бъдат изметени от властови позиции. Президентските съветници отчитали като тежък проблем пакетирането на Радев с ИТН и Слави за президентските избори. Целият народен гняв и разочарование от политиките на шоумена и партията му щели да се прелеят към Радев. На Дондуков 2 вече превъртат знакови имена за създаване на нов инициативен комитет, който да застане зад Радев в президентската битка, а с авторитета си да засенчи всякакви връзки с ИТН.  

    Коментиран от #71, #90

  • 30 Обесен Язовец

    28 4 Отговор
    Основните ми притеснения са, че с това видео се опитват да тушират надигащата се вълна срещу задължителното ваксиниране. Обаче, кукловодите дават ли си сметка, че така тикат народа към гражданска война? Народ, като знае при протести, какво го чака ще застане под байрака " Свобода или смърт ". Дано съм лош пророк.
  • 31 Фффффф

    42 1 Отговор
    Къде са главните виновници Бойко Борисов и Иван Гешов,и няма ли кой да им потърси отговорност
  • 32 Започнаха да ги разкриват

    40 1 Отговор
    Последни новини! От фейсбук групите "Обществен контрол", "Референдуми за справедливост" ,"Каузата е България", са успели да идентифицират самоличността на повечето лица участвали в полицейското насилие и гавра над протестиращите Български граждани. Още снощи стана известна самоличността на Андон Андонов ръководител на СПС( Специализираните полицейски сили). Според членове на групите след падането на Борисов се е срещал с протестиращи и е уверявал колко е бил за тях и ги е подкрепял. На кадрите се вижда че същото лице не рита Българските граждани но ги удря и дава заповеди на подчинените си. Разкрита е самоличността и на русата полицайка с особена жестокост малтретирала гражданите. Издирват се и още няколко лица. От фейсбук групите апелират към xилядите си членове да не упражняват саморазправа с въпросните лица а да бъдат предадени на правосъдието. В интерес на истината от снимките на фейсбук профила на тази руса полицайка Gergana е наистина красива млада дама. Ще напиша и линк към профила й но без ком защото тук не се толерират линкове към сайтове. Ето поста на групата "Обществен контрол" - Преди малко я получихме на редакционната поща. Казва се Гергана Сотирова. Линк към личния ѝ профил:
    gergana.sotirova.946

    Коментиран от #49

  • 33 Стойко

    40 5 Отговор
    Под много статии в сайта в темите за полицейско насилие и извращения публикувах видеото което снимах с телефона си как полицаи в ранния следобяд на 2 септември миналата година блъскаха с щитовете , удряха с палките и пуснаха сълзотворен и паралитичен газ и как жена на средна възраст до Манолова викаше" спрете , тук сме повечето жени". Но полицаите с пълна екипировка с щитове и палки продължиха с маймунски викове "Само Герб ". А няма да забравя и друг факт. Костадинов лидера на партия ВЪЗРАЖДАНЕ с мегафон в ръка казваше " Не бийте хората , защото утре ние ще дойдем на власт и няма да ви се размине". Но полицаите yрoди продължаваха. Колко пророчески са били думите на Костадинов защото след по малко от година, страшното и справедливо възмездие идва за тях.

    Коментиран от #40, #136

  • 34 Румпелщилцхен

    27 0 Отговор
    Сега ще им променят мярката от Мъмрене на Строго мъмрене.
  • 35 ТАМ СЕ МЕНКАХА

    47 0 Отговор
    Едни биеха пътьом оставяха ги на купчината други ги млатиха други
    После се сменяха. Едни тръгват други идват бяха поне 15-20 полицаи
    И само за тях ли се води разследване
    А поръчителите. А началниците. А тия
    Татуираните?!??????много са.

    Коментиран от #64

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Питам

    39 4 Отговор
    Кога ще се поведат под отговорност ПОРЪЧИТЕЛИЯ от Банкя?
  • 38 Иванов

    35 1 Отговор
    Да се посочат имената на полицайте и русия боклук името.

    Коментиран от #44

  • 39 Патил

    36 2 Отговор

    До коментар #26 от "Мунчо":

    Дано само не приложат отново познатото клише за наказание- ,,мъмрене"...!Ако стане така,тогава наистина трябва да има бурни граждански протести...!!!
  • 40 Иван

    28 3 Отговор

    До коментар #33 от "Стойко":

    Много е странно тези полицаи биячи и насилници , когато Костадинов по мегафона ги предупреждаваше да не бият хората защото утре сатрапа ще бъде свален и други ще бъдат на власт, не са ли замислиха че е точно така. И ще им се търси отговорност ,и наказателна, и съдебна и обществена . Защото бе видно че Борисов е пътник , колкото и с насилие да се опитваше да спаси властта. Не се ли замисляха за това когато пребиваха вързаните хора?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ДПС и ГЕРБ

    18 6 Отговор
    Пocлeдни нoвини! Oт фeйcбук групитe "Oбщecтвeн кoнтрoл", "Рeфeрeндуми зa cпрaвeдливocт" ,"Кaузaтa e Бългaрия", ca уcпeли дa идeнтифицирaт caмoличнocттa нa пoвeчeтo лицa учacтвaли в пoлицeйcкoтo нacилиe и гaврa нaд прoтecтирaщитe Бългaрcки грaждaни. Oщe cнoщи cтaнa извecтнa caмoличнocттa нa Aндoн Aндoнoв ръкoвoдитeл нa CПC( Cпeциaлизирaнитe пoлицeйcки cили). Cпoрeд члeнoвe нa групитe cлeд пaдaнeтo нa Бoриcoв ce e cрeщaл c прoтecтирaщи и e увeрявaл кoлкo e бил зa тях и ги e пoдкрeпял. Нa кaдритe ce виждa чe cъщoтo лицe нe ритa Бългaрcкитe грaждaни нo ги удря и дaвa зaпoвeди нa пoдчинeнитe cи. Рaзкритa e caмoличнocттa и нa руcaтa пoлицaйкa c ocoбeнa жecтoкocт мaлтрeтирaлa грaждaнитe. Издирвaт ce и oщe някoлкo лицa. Oт фeйcбук групитe aпeлирaт към xилядитe cи члeнoвe дa нe упрaжнявaт caмoрaзпрaвa c въпрocнитe лицa a дa бъдaт прeдaдeни нa прaвocъдиeтo. В интeрec нa иcтинaтa oт cнимкитe нa фeйcбук прoфилa нa тaзи руca пoлицaйкa Gеrgаnа e нaиcтинa крacивa млaдa дaмa. Щe нaпишa и линк към прoфилa й нo бeз кoм зaщoтo тук нe ce тoлeрирaт линкoвe към caйтoвe. Eтo пocтa нa групaтa "Oбщecтвeн кoнтрoл" - Прeди мaлкo я пoлучихмe нa рeдaкциoннaтa пoщa. Кaзвa ce Гeргaнa Coтирoвa. Линк към личния ѝ прoфил:
    gеrgаnа.sоtirоvа.946

    Коментиран от #52, #56

  • 43 Механик

    30 2 Отговор
    На снимката гледам са повече от четирима. Или ще кажете, че останалите не са ритали и били? Да, ама са укривали данни за изършено престъпление по служба една година. Тоест са престъпници.
    И изобщо, само тия, четримата ли са побойниците? А нещо за началниците им? За тях няма ли да има нещо?
  • 44 Драганов

    25 1 Отговор

    До коментар #38 от "Иванов":

    Русият боклук от женски род,който риташе е самата...как Сийка...!Тя и затова днес каза,че е в отпуск и затова още не е гледала записа...!Дрън...,дрън...дрън...!!!
  • 45 Захарен татко

    5 19 Отговор
    Всички комунисти да ми ядът семенната течност,да им е сладко!
  • 46 карамфила

    22 3 Отговор

    До коментар #2 от "сила":

    РУСИЯТ ПАРЦАЛ НЕ Е ЖЕНА А ТРАВЕСТИТ,МЪЖ С БОМБИ И КОЧАН.
  • 47 Панов

    38 1 Отговор
    Русата полицайка се казва Гергана Сотирова и е от Ботевград.
    Сега чакам и Цацаратуро-Гешефтатурста да се произнесе, че не може да в идентифицира и че няма данни за престъпление. И че записите са фалшиви и направени от Мата Хари.
  • 48 Малко им беше

    6 38 Отговор
    Повечко бой трябваше да отнесат долнопробните превратаджии на радев зеленото чорапче .

    Коментиран от #67

  • 49 Методи

    37 0 Отговор

    До коментар #32 от "Започнаха да ги разкриват":

    Сега отворих профила на тази руса полицайка Гергана Сотирова във фейсбук. Има малко над 500 приятели в списъка си. Предимно са от РДВР и СПС. В нейния списък е и Антон Златанов който тогава лично ръководеше операцията и който от Рашков бе назначен за 1 ден за гл.секретар на МВР на мястото на Ивайло Иванов и след като гражданите се възмутиха че лично е заповядал да бият хората и Рашков го махна! П.С. На снимката й аватар в профила й колега полицай е написал коментар - Много красива и амбициозна полицайка. Безкомпромисна".
    .Може би е прав след като с такова настървение и омраза риташе вързани хора в слабините

    Коментиран от #54, #59, #91

  • 50 Справедливост!

    29 0 Отговор
    САМО 4 ЛИ? КЪДЕ СА ДРУГИТЕ???
  • 51 ендиянец шошон

    35 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сийке":

    гергана сотирова и името на изрусената кранта .Рашков,от теб се очаква да се разследва съди и да лежи ефективно
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 🚾🚽🚽🧻👌

    0 2 Отговор
    🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪🥇😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂💯🎪🥇⚖😂🚾🚾🚾🚾🔞☢🚾🔞☢🔞🔞🔞🚾🚾🚾🚾🚾🚽🚽🚽🧻🧻👌
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 карамфила

    29 0 Отговор

    До коментар #14 от "плюс минус":

    "И защо повече от година прокурори и разследващи си бъркат в носа?" АМИ ЗАЩОТО ТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ,ТРИТЕ ВЛАСТИ ,СЪД,ПРОКУРАТУРА И ЗАКОНОДАТЕЛНА ВЛАСТИ

    Коментиран от #58

  • 56 10011001

    15 0 Отговор

    До коментар #42 от "ДПС и ГЕРБ":

    Народна любоффф защо, така, бе момее?
  • 57 Балтон шлиферов

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "Архимандрисандрит Бибиан l":

    Простено ти е словоблудството, чедо на пиянска оргия. Скоро те очаква възмездие.
  • 58 днес

    19 0 Отговор

    До коментар #55 от "карамфила":

    А какво е свършщила тази Прокуратура през последните 30 години - обрани предприятия, далавераджийска приватизация, фалирали банки, презастрояване на морето, в курортите, заменки,.... Поне един резултата!
  • 59 Прогноза!

    28 1 Отговор

    До коментар #49 от "Методи":

    Сега някоя вечер Герганчето,връщайки се от полицейска хайка,току-виж и нея някой от потърпевшите я сритал в...,,слабините"...
  • 60 12 години терор

    30 2 Отговор
    Разследването продължава и извършителите са взети под крилото на прокуратурата. Иначе трябва и Гешев и Борисов да са разследвани. До кога ще търпим този геноцид над Българския народ.
  • 61 Пенди

    20 1 Отговор
    Какво разследвате толкова, бе? Кьоравили сте?
  • 62 охлюв геши

    22 0 Отговор
    Само четирима , те нарушават закона за МВР превишавайки не само полицейските си правомощия , но и функциите си по охрана сигурността и правата на гражданите , това те извършват пред очите на колегите си , а аз прилагане на възпираща сила от страна на последните не видях , някакво колегиална съпричастност , което ги поставя в положение на съучастничество. А кой даде разпорежданията бе тулупи , тях кво ги праим , полицаят е длъжен да изпълни разпореждане , вие сега ме занимавате с четирима '' извършители ''=
  • 63 Иванов

    20 0 Отговор
    Е па само 4 -ма ли? На кадрите се виждаха повече псевдо полицай и една руса полицайчица... Да се бият лица с белезници е простащина.

    Коментиран от #70

  • 64 карамфила

    26 0 Отговор

    До коментар #35 от "ТАМ СЕ МЕНКАХА":

    Ами онази мутра с бокса?
  • 65 Раданч Татлъту

    17 0 Отговор
    Е сега вече ще забравим пачките от чекмеджето на шефа, разобличени сме.
  • 66 Pilot

    34 0 Отговор
    Аз на снимката виждам поне 15 бабаита и една руса сврака, а шефовете им , те са най-виновни защото те са им наредили да бият за назидание на другите ! По веригата всички, т.е трябваше да има осъдени поне 25 мильовци !!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Pilot

    26 1 Отговор
    Този каскет няма да се махне сам, трябва пак всички на площада иначе нищо няма да стане !
  • 69 Геноцид и гавра

    28 1 Отговор
    Борисов и Гешев подайте си оставките, ако ли не народа ще вземе правосъдието в свои ръце.
  • 70 Pilot

    19 0 Отговор

    До коментар #63 от "Иванов":

    Това са млади момчета на по 18-20 какви лица ? Тия настъпиха мотиката, да ги искарат на площада пред парламента и тогава да покажат колко могат да бият, но срещу мъже , а не вързани деца !
  • 71 Кака Мара

    8 1 Отговор

    До коментар #29 от "Поради провала на ИТН":

    Абсолютно правилно. Никаква връзка с това мазно учиндолско леке. Да номинира двойка Тошко Африкански/ Баба Зайка
  • 72 Срам ме е

    22 0 Отговор
    Срам ме е , че хора смятат това за нормални .... Да биеш вързани хора и да ги хвърляш като Трупове, аз такова нещо съм виждак в филми от втората световна в концлагер.... Всеки можеше да е на тяхно място
  • 73 СусБе

    28 0 Отговор
    На фотосите са поне 10-ма а сега... Пак се правят гнусни въртели та и тия четирима да оправдаят някак си. А това са мутри от охранителния бойков контингент облечени в полицейски парцалки със участишято на Боко и целия му антураж включително полицейските мутри!
  • 74 Срам

    22 1 Отговор
    Срам ме е , че хора смятат това за нормални .... Да биеш вързани хора и да ги хвърляш като Трупове, аз такова нещо съм виждак в филми от втората световна в концлагер.... Всеки можеше да е на тяхно място
  • 75 тттт

    20 1 Отговор
    Хейде пак ми кажете, че бойко не беше диктатор, подобно на Ердоган и Лукашенко!! ??
  • 76 потребител

    27 0 Отговор
    Като гледам записите и снимките твърдо се убеждавам че побойниците -насилници са точно "четирима"! Нас ли правят на идиоти или каскетите са такива?
  • 77 .......

    12 0 Отговор
    ЛЪВЪТ Е ПОВЕЧЕ ЧОВЕК ОТ ТЕЗИ
  • 78 Всъщност

    10 2 Отговор
    Демокрация в България има от преврата на 10 ноември 1989 г и налагане на синьо американския режим в България от дисидентите и резидентите в немилост до 1989г. Това е демокрацията правото ва силния над ро слабия. Законите са на страната на силните това е американската демокрация. Който идка да протестира но без да сваля властта. Посегне ли да я свали вече става терорист и е съден по закона за тероризма от останалите се във властта.
  • 79 Брей

    20 0 Отговор
    Сега ви повярвах на Прокуратурата...ЦИРК и СМЯХ! Нали сте в ОТПУСКА-УМОРЕНИ ОТ МНОГО РАБОТА??? ПОЧИВАЙТЕ СИ,И ПОНЕ ПО 10 ИМОТА ДА "СПЕСТИТЕ ОТ БАНИЧКИ"...ИЗЛАГАТЕ СЕ!
  • 80 Голямо разледване

    24 0 Отговор
    Гербаджиите тогава пробваха многобройни провокации...то бабички ли не пускаха то хора по
    кръстовищата ли не газеха..сигурно и агитките те ги пратиха..много добре трябва да се провери хронологията на събитията и ако има злонамерени действия на мвр да си носят отговорността..заплатите им ги плаща народа не тиквата
  • 81 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 1 Отговор
    ТИЯ ДЕ БИХА И РИТАХА МЛАДЕЖИТЕ, И ТЯХ ЛИ ЩЕ ИМ ДАДЕТЕ 1 КАТЕГОРИЯ ТРУД + 20 ЗАПЛАТИ НАКРАЯ ПРЕДИ УВОЛНЕНИЕ?

    ВИЖТЕ СЕ КАКВИ СТЕ, ПОСЛЕ КОМУНИСТИТЕ БИЛИ ТАКИВА, ВИЕ НЕ СТЕ ПО РАЗЛИЧНИ
    И БЕЛЕНЕ ВСЕ ОЩЕ Е ДЕСТВАЩО, НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ ТУКА И НЕ Е ИМАЛО
  • 82 Б Борисов

    18 2 Отговор
    ей тоя Рашков чувърка там дето не трябва, сега вече настъпихме мотиката и Гешев не може да помогне.
  • 83 Данчо

    24 0 Отговор
    Каскетурата да кажете имената на тези еничари. Защо ги крие? Престъпниците трябва да се изправят с имената си срещу обществото.
  • 84 сто процента

    13 0 Отговор
    Полицайчетата дали са ги карали да теглят чоп кого да накажат , колкото да замажат нещата и да покрият разпоредителите ?
  • 85 ЯШУА

    8 2 Отговор
    ИМА ВИДОВ ДЕН !ВСЕЛЕНАТА НЕ ТЪРПИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ ! АЗ СЪМ МАЙКА ,НА КОЯТО И СИНА И БЕ ОБВИНЕН И ОСЪДЕН ЗА ИЗПРАТЕНА НЕПРИЛИЧНА СНИМКА НА НЕПЪЛНОЛЕТНА ПО ФЕЙСБУК .... С ПОРЪЧКА да бъде ликвидиран !! ДЕТЕТО МИ ПО ЧУДО ОЦЕЛЯ СЛЕД 3 МЕСЕЦА В АРЕСТА ОБВИНЕН В ПЕДОФИЛСТВО И ОЩЕ 4 ЧЛЕНА
  • 86 НИЯ

    11 1 Отговор
    ЯСНО Е СЕГА, ЧЕ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ ПОЛИЦАЙТЕ, А КОЙ ИМ ДАВАШЕ ЗАПОВЕДИТЕ. ПОНЕЖЕ СЪМ МАЛКО НАВЪТРЕ В НЕЩАТА.. НЕКА ГИ НАЗОВАТ ПОИМЕННО, КАК ИМ КРЕЩЕХА И ГИ НАСЪСКВАХА. ДА КАЖАТ ИМЕНА, И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАТ.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Анонимен

    16 1 Отговор
    Гергана Сотирова от Благоевградската полиция е русата.
  • 89 гадно

    15 1 Отговор
    Рибaтa ce вмириcвa oт глaвaтa дa зaпoчнaт oт тaм нe, чe и eничaритe нe ca зa cъд, нo e крaйнo врeмe в кaушa дa oтидe и виcшecтoящ нaчaлник или бивш миниcтър.
  • 90 ТОВА

    7 3 Отговор

    До коментар #29 от "Поради провала на ИТН":

    ГО ПИША ВЕЧЕ СЕДМИЦА. РАДЕВ
    ДА ВНИМАВА СЪС СЛАФ. ДОБРА ИНФОРМАЦИЯ ИМАШ. ДАНО Е ТАКА.
    СЛАВИ СЕ ХВАЩА И ЗА СЛАМКАТА
    КАТО ДАВЕЩ СЕ.
  • 91 Пурко

    14 1 Отговор

    До коментар #49 от "Методи":

    Проблема е че от 2015 няма публикации и най-вероятно няма да види всички негативи който ще се изсипят върху изрусената й милиционерска тиква! Скоро ще разбере как се рита в слабините завързан човек!
  • 92 НИЯ

    9 3 Отговор
    ЯСНО Е СЕГА, ЧЕ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ ПОЛИЦАЙТЕ, А КОЙ ИМ ДАВАШЕ ЗАПОВЕДИТЕ. ПОНЕЖЕ СЪМ МАЛКО НАВЪТРЕ В НЕЩАТА.. НЕКА ГИ НАЗОВАТ ПОИМЕННО, КАК ИМ КРЕЩЕХА И ГИ НАСЪСКВАХА. ДА КАЖАТ ИМЕНА, И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАТ.

    Коментиран от #128

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 НИЯ

    8 3 Отговор
    ЯСНО Е СЕГА, ЧЕ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ ПОЛИЦАЙТЕ, А КОЙ ИМ ДАВАШЕ ЗАПОВЕДИТЕ. ПОНЕЖЕ СЪМ МАЛКО НАВЪТРЕ В НЕЩАТА.. НЕКА ГИ НАЗОВАТ ПОИМЕННО, КАК ИМ КРЕЩЕХА И ГИ НАСЪСКВАХА. ДА КАЖАТ ИМЕНА, И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАТ.

    Коментиран от #96

  • 95 Сатъра на Хана

    23 2 Отговор
    Гешефтурата ще брани Престъпника Бойко Методиев Борисов от село Банкя до последния жив полицай
  • 96 ппппппп

    14 1 Отговор

    До коментар #94 от "НИЯ":

    Искаш да кажеш, че полицайте са невинни? Ами ако им бяха дали заповед да застрелват в главата задържаните, пак ли щяха да изпълнят заповедта ???? Тия са съвременните еничари комплексари !
  • 97 Тинтириминтири

    12 1 Отговор
    Прах в очите хора . "Привлечени" не означава осъдени. Тези дела ще ги мотаят докато забравите и после убийците до един ще избягат в чужбина, точно както стана с убийците по делото на Чората и много други такива случаи. Полицая къде обра бременна жена , пак го покриха ,)
  • 98 ПреЦедент

    6 19 Отговор
    Служебно правителство изцяло се провали! Те освен невижданата политическа чистка, която извършиха с друго няма какво да бъдат запомнени! Методите им на работа бяха манипулиране на факти, фалшивите новини, откровени лъжи и демагогии! Прилагане на репресивни мерки от МВР срещу членовете на ПП ГЕРБ за изборите, което е абсолютно недопустимо за демократична държава! За три месеца инфлацията вече е между 20 и 30% , всички цени скочиха нагоре , на горивата , на тока , на стоките от първа необходимост, всичко е със скок нагоре. Драстично нарастване и на броя новозаразени с КОВИД-19 през последните дни има вече областти в жълтата зона, а имунизацията е далеч от необходимия за страната процент и нищо не съградиха дори напротив орязани бюджети на общини , смяна шефове на болници без повод и умишленото им водене към фалити, безработицата нараства все повече, а мерки за овладяването и няма , поне адекватни няма! За миграционият натиск , вече имаме не просто натиск, а свободно преминаване на мигранти през страната, които започнаха да се забелязват на групи в някои градове, местата за бежанци са препълнени, информация няма , мерки закъснели! Та лъжата , манипулирането на факти и популистките приказки са етикета на това служебно правителство! Изгуби се ценно време за тотална подмяна на системата , а не направиха нищо за да се овладеят проблемите, които както гледам скоро няма кой да ги решава, а се натрупват и натрупват и стават още по големи и по остри! Хаоса постепенн

    Коментиран от #104, #108

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Аз Човек

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "сила":

    Вие пък какви сте че драскате тук каквото ви дойде
  • 101 Подкрепа за Борисов

    4 14 Отговор
    Вървете да търсите сметка на Радев и превратаджиите му за разрушаването на България Иде виденова зима 2
  • 102 Подкрепа за Борисов

    3 15 Отговор
    Вървете да търсите сметка на Радев и превратаджиите му за разрушаването на България Иде виденова зима 2
  • 103 Бай Даньо

    2 9 Отговор
    Ех каква перверзия на тоя сайт обладан от соц носталгиците който въздишат бленуват за реда от времето на соца и народната милиция, за бай Ставри ....се вдига вой до небето за полицейско насилие което си беше емблемата и същината на соца, ех другари другари!

    Коментиран от #111

  • 104 Тито

    9 0 Отговор

    До коментар #98 от "ПреЦедент":

    Лизачите на герб изплуват

    Коментиран от #125

  • 105 кинжал

    5 0 Отговор
    Куките са продукт на ... """генерала""" си. Тези точно могат да отидат на лагер по южната граница, там не достигат хора и камери.
    По скоро чакаме наказтелна отговорност от висши търбуси.
  • 106 оня

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "дядото":

    Не се ли сещаш?:))
  • 107 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 5 Отговор
    КУТИЯТА НА КАТАСТРОФИРАЛИЯ САМАЛЬОТ КОГА ЩЕ БЪДЕ ИЗПРАТЕНА В СССР ? ? ? НЕЩО ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , СЕ УМЪЛЧА.......

    Коментиран от #109

  • 108 истината

    13 3 Отговор

    До коментар #98 от "ПреЦедент":

    Служебното ппавителство свърши много рабога за 3-4 месеца! Разчистиха хаоса и разкри скандални нарушения и кражби!!! Целта на многото уволнения, които направиха беше да спрат кражбите и нарушенията и да отрежат пипалата на "октопода" - задкулисието, което ограбваше финансите на българския народ.

    Коментиран от #115, #127

  • 109 сбъркан си

    3 0 Отговор

    До коментар #107 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Сбъркал си статията, приятелю.
  • 110 Тия полицаи...

    6 0 Отговор
    ...са пълни непрофесионали...!В началото на видеото един от тях(с жълтата жилетка),много комично се катурна като обрулена круша...😝!А най-учудвашото- като са полицаи,нима не знаят,че там е пълно с камери и ,че рано,или късно все ще изтече информация...!А най-наглият от тях,се бе надвесил над деколтето на момичето и още малко щеше да си навре тъпото ,,мъжко достойнство" в лицето и...!Изроди- на съд...!!!
  • 111 Бай Драган!

    4 0 Отговор

    До коментар #103 от "Бай Даньо":

    А бе като гледам тия полицаи как олигофренски бият,че то едновремешната милиция ряпа да яде пред тия горили...!!!
  • 112 Иво Христов

    5 1 Отговор
    Тази пръдла проста става да варди бостан, а не протести. И тя е вярна на властта и се доказва като вярна и предана глупачка от дебилните на Иво Христов.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 УЖАС

    1 0 Отговор
    УЖАС . Публикувано във факти.бг: ......... Разследването продължава ....
  • 115 дъртия

    3 1 Отговор

    До коментар #108 от "истината":

    НАПРОТИВ ! ВКАРАХА НИ В ПО-ГОЛЯМ ХАОС !

    Коментиран от #116

  • 116 младия

    4 3 Отговор

    До коментар #115 от "дъртия":

    Нищо бе...?!Та нали вие герберастите сега въвеждате ,,рев в хаоса"...!Оревахте орталъка,че служебното правителство ви спря кранчето на кражбите и далаверите...😛😉😆🤣😂😝😃🤣😂😝!!!
  • 117 212121

    4 0 Отговор
    А пиклата полицайка нея няма ли да е привлечете ? Дето риташе човек на земята в главата .
  • 118 Кружит

    2 0 Отговор
    А онази комплексиранара руса милиционерка кадето са я уредили защото иначе няма качества сама да влезне системата на МВР , кадето ако я срещнеш на улицата в нормална обстановка ще се на.ере само като я погледнеш. И още нещо да знаете че я прикриват коя е и обвиняват съвсем друга служителка. Това л.айно е на 23 -24 години. И защо само четирима служители са обвинени като се вижда че са много повече. На бас че като всичко останало нищо няма да стане или ще са символични наказанията, както наложените от проверката която е минала , две години да не израстват в длъжност та те са сержанти за какво израстване говориме като това е тавана.
  • 119 ИзГледах видеото 📹

    4 0 Отговор
    Като гледам извратения полицаи, който галеше момичето, със сигурност щеше да я изнасили, ако беше на не толкова уживено място.
  • 120 Пинчо

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ива":

    А служебното правителство за спиране на магистралите и за стопиране на болници и фирми кога?
  • 121 Справедливост

    2 4 Отговор
    Абсолютно подкрепям действията на полицията.
    Ако това станеше в САЩ, да се нападат полицаи, щеше да има няколко застреляни лумпена.

    Коментиран от #122

  • 122 dex

    4 0 Отговор

    До коментар #121 от "Справедливост":

    Я да помислим малко ...
    Б България полицаите бият Българи, но не и цигани - циганите бият полицаите. Защо?
    Огговори:
    1. Циганите имат повече права от Българите.
    2. Циганите са електората на герберасите.
    3. 1 и 2

    Да ти сер@ на мнението "Ако било станело нам си къде" ...
  • 123 Bai...

    4 0 Отговор
    Сега да ви кажа. Няколко години преди да се пенсионирам в предприятието в което работих, на персонала се правеше проверка за употреба на алкохол на "случаен принцип", т.е. някаква компютърна програма те "избира" и отиваш да дадеш проба за алкохол! Бих дал препоръка на настоящия и бъдещ министър на МВР да приложи подобни мерки за неговите подчинени по цялата "верига" ! Тестове за алкохол и наркотици ! Задължително!!!!!

    Коментиран от #129

  • 124 Здрав разум

    2 0 Отговор
    Къде е отговорността на подстрекателите на протестите? Каква е тази демокрация, която иска саморазправа? Ами ако русата полицайка при самозащита понатупа някой отмъсти тел? А ако някой посегне на тези служители няма ли да носи наказателна отговорност?
  • 125 Мухаха

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "Тито":

    98 е изцяло прав. За жалост 20-30годишните сте лесно манипулируеми и вярвате на комунистите. Сега няма да ме разберете, но след 2, 3 г.ще е късно
  • 126 Питанка

    1 1 Отговор
    Е как само четирима????? Сякаш видях доста повече. Или пък е било мираж???? Вероятно съм се объркал. Може изобщо да е нямало никакво насилие. По-скоро протестиращите е възможно сами да са се наранили и разкъсали дрехите си. Кой знае!
  • 127 Здрав разум

    1 1 Отговор

    До коментар #108 от "истината":

    Извадени те кадри не са тайна и не са открити от великия Хаджигенов. Просто персоналното изчегъртване преминава на нов етап. Дава ли си някой сметка, че с подобни призиви за саморазправа се легитимира насилието. Протестите бяха всичко друго, но не мирни. Вината е на провокаторите с падпъдъчите яйца. А всеки участващ си носи личната отговорност. Искате нормална държава. Тогава се дръжте като нормални хора. Иначе всеки си носи последствията.
  • 128 БоБо

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "НИЯ":

    Ами то е ясно - според паважните партии и партията със затихващи функции БСП - Бойко Борисов.
  • 129 Сър Пичук

    2 0 Отговор

    До коментар #123 от "Bai...":

    За полицаите не знам, но за Парламента задължително трябва да се тестват. И не само за алкохол, но и за наркотици.
  • 130 Павел Пенев

    2 0 Отговор
    А кога срешу Борисов Гешев и наблюдаващите една година прокурори? А срещу оная дрогираната мърла с конската опашка?
  • 131 антигерб

    2 0 Отговор
    Те не са 4 човека дето биха паднали , вързани хора . Те бяха повече от 10 ченгета биячите - изгледах цялото видео ( в друг сайт ) .
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 иванчо

    1 0 Отговор
    Снимки в едър план, трите имена, забрана за държавна и общинска работа доживот, съпоставка на данъчните декларации с притежаваното, непризнаване стажа от полицията ... Като начало.
  • 134 кочо

    0 0 Отговор
    ЗАЩО САМО 4 ТРЯБВА ДА 144-НАЧЕЛО СЪС БОЙКО БОРИСОВ МАРИН МЛАДЕНОВ И ХРИСТО ТЕРЗИИСКИ.
  • 135 Общи

    0 0 Отговор
    Борисоф кога? Другите милиционери кога?
  • 136 Стойко,голям лъжец си.

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Стойко":

    Защо не покажеш записа си как Хаджигенов с прашка мята камъни срещу полицаите под погледа на полицайката и още има две здрави ръце