1 Септември, 2021 12:16 4 302 6

Стрелба и преследване при опит за обир в Сливен

  • стрелба-
  • сливен-
  • преследване

Въоръжен с газов пистолет, извършителят нахлувал в няколко казина в града

Стрелба и преследване при опит за обир в Сливен - 1
Снимка: БГНЕС

Среднощна стрелба и полицейско преследване в Сливен. При акция в центъра на града е задържан мъж, който направил опит да обере няколко игрални зали. Въоръжен с газов пистолет, извършителят нахлувал в казината и искал парите от оборота, съобщи бТВ.

След сигнал към полицията униформените го обградили в центъра на града. При опит да избяга се наложило да произведат изстрели.

Мъжът е задържан. Официална информация до момента няма, но от полицията в Сливен потвърдиха за среднощната акция, която вдигнала на крак хората в квартала.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитен

    7 6 Отговор
    Дано да му се размине! Глад криза работа няма, човека неграмотен, стават такива работи!
  • 2 Честито

    6 0 Отговор
    Народа е яко въоръжен-някои си купуват Калашници, други ходят с пищови на кръста като каубои, трети купуват на поразия газови ютии за защита/нападение-квото дойде, а някои може да крият и танкове в мазета или изби. Този агресор в Сливен е изтеглил късата клечка-нямал е съучастници с кола и приготвен маршрут за бягство, ако работата се затегне.

    Коментиран от #3

  • 3 Механик

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Честито":

    Тоя е изтеглил късата клечка, щото му е къса мисълта. То ако така се обираха игрални казина както него....
    Повече прави впечатление, че кръчмите не работят, щото имало грип. За това пък казината са пълни и работят. Което идва да каже, че където парите са интерес, там ковид няма. казно инак, тия които дирижират ковида, те са и хората с казината (парите). А както знаем, има едни хора с големи уши и криви носове, дето мнооого обичкат паричките.
  • 4 Бай Стою касапина

    15 0 Отговор
    Пишман крадец опитал да обере лицензирани крадци.
  • 5 кольо

    7 0 Отговор
    В казината никакви мерки не се спазват,а и контролните органи са безсилни там.
  • 6 Наистина къса клечка

    0 0 Отговор
    Е изтеглил.
    Сливен е с нов окръжен прокурор.
    Строг,но...справедлив.
    Предвиждам десятка.