Last news in Fakti

13 Април, 2022 19:15, обновена 13 Април, 2022 20:59 7 550 14

Задържаха убиеца на бившия полицай Любомир Иванов, застрелян в столичния кв. "Лозенец"

  • престъпник-
  • мвр-
  • любо иванов-
  • любомир иванов

Акция на полицията в "Горна баня"

Задържан е извършител на тежко умишлено престъпление, станало преди дни в столицата. Освен предполагаемия извършител е задържано още едно лице, съобщиха от МВР.

Извършват се претърсвания и изземвания на общо 7 адреса в София. Процесуално-следствените и оперативно-издирвателните действия продължават.

Мащабната специализирана полицейска операция е с участието на служители на ГДНП, СДВР и ГДСОБТ, под координацията на главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров.

Припомняме, че показното убийство в столицата на Любо Иванов, бивш служител в отдел Криминална полиция на СДВР бе извършено на 25 март в двора на жилищна кооперация в ж.к. „Лозенец“. Жертвата почина на път за болницата.

Двамата заподозрени са арестувани в кв. "Горна баня". "Те имат криминални досиета с широк спектър престъпления сред които хулиганство и наркотици. Арестуван е извършителят на убийството и негов помагач, продължават следствените действия за събиране на доказателства", коментира гл. комисар Петър Тодоров. Двамата са задържани за 24 часа, като се очаква мярката им да бъде удължена.

Той отказа да назове поръчителят на престъплението.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ggg

    29 7 Отговор
    понеже нема инфо - да кажа аз, а?
    хванали са човек, возел се в трамвая без билет?
    познах,нали?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Механик

    33 4 Отговор
    Пак обръщам внимание на "списвачите" на статии! Хора, учете български, ползвайте го правилно и мислете с главите какво пишете!
    Давам пример:
    Заглавие "Задържаха извършител на тежко престъпление в София".
    Малко по-долу обаче нещата се оказва, че не са точно така:
    "Освен ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ извършител (тоест, не се знае дали е ИЗВЪРШИТЕЛ) е задържано още едно лице"
    Схващате ли логиката, господа и дами?
    Ако я схващате, ми ето такива ви захранват с новини, а вие вярвате.
    п.п.
    За ония 80% ми е ясно, че нищо няма да схванат, ще си кажат "къф ъ тоъ ръп и кво ми шара мозъка?", после ще напсуват яко я жена си, я нещо друго, ще попръднат 2-3 пъти и ще си легнат с немити крака. А утре ще подгонят БМВ-то по прашните пътища и ще са щастливи, че са "връх на пирамидата".

    Коментиран от #8

  • 4 Перо

    8 3 Отговор
    Не казват убийство на престъпник,а на бивш полицай! Убиеца е спестил рушвети за прокурори и съдии и условна присъда на престъпник, ако се стигнеше до съд. За това прокуратурата работи с такъв хъс,да накаже убиеца, но са тъпи да го открият,защото цялата пара отива в свирката!
  • 5 Ам Джи

    7 2 Отговор
    Жалко за човека ,не е издържал на рекета и е отстрелял ченгето
  • 6 Браво

    0 6 Отговор
    Стига той да не им е казал кой е убиецът преди да умре. Иначе първо да ги почерпят по едно за това, че спряха един страшно много пъти разследван за корупция бивш служител да кадрува в МВР и после да ги захвърлят в ареста до получаване на по минимум 20 години затвор за всеки за това, че оставят едно българско семейство почернено и съсипано от тяхната алчност и глупост.
  • 7 Убил

    6 4 Отговор
    Ченге трябва да го защитим
  • 8 Да ти

    1 6 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    имам речника, списвачо! Всеки с малко мозък в горната половина, може сам да се досети. Не изпадай чак в такъв апломб!
  • 9 Синдикат на милионерите и банкерите

    9 2 Отговор
    Ловя бас,че сега ще намерят и оръжието надлежно скрито ПОД ВЪЗГЛАВНИЦАТА.
  • 10 Миризлив пор

    14 2 Отговор
    Съсипаха я тази държава ей!!! Едно време с джип или черно БМВ ходиха да гърмят някой сега при 3 лева дизела от зор го гръмнаха от колело! Съсипаха я тази държава ей!!!
  • 11 Свобода за ,,убиеца,, на ченгето

    12 2 Отговор
    ,,Убиеца на полицай,, а защо не се споменава с какво се е занимавал въпросният полицай, нещо съвсем случайно прикриват, че така наречения полицай Любомир се занимаваше с наркотици!!!
  • 12 Гешев е радост

    4 1 Отговор
    Този беше на митинга подкрепа и е сериозен спортист, от лозенград до горна баня си е доста км.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.